Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Τα ''καθαρά'' πρωταθλήματα πριν το 1997 και οι τότε δηλώσεις των ''εξυγιαντών''!

Σάλος δημιουργήθηκε από τους διαφόρους ''αντικειμενικούς'' για μια δήλωση του Αλεξανδρή. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε ''δεν πρέπει να κολλάμε σ’ αυτό. Δεν είναι μόνο αυτό. Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω''. Τα γνωστά πληρωμένα παπαγαλάκια έκαναν σημαία τις δηλώσεις του και μίλησαν τα ''παράγκες'',''κάλπικα'' πρωταθλήματα κτλ. Το KOKKINO DNA θυμάται τι λέγαν κάποιοι εκ των πρωταγωνιστών πριν το 1997,όταν όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ''τίμια'' και ''καθαρά''.

Δηλώσεις Μπάγιεβιτς το 1994:

Όπως ακούσατε ο Μπάγιεβιτς ως προπονητής της ΑΕΚ δήλωνε ότι αν είναι να παίρνει η ΑΕΚ πρωταθλήματα με πέναλτι ας είναι. Βέβαια αυτά κανείς δημοσιογράφος δεν τα ''θυμάται'' πια.

Δηλώσεις Μανωλά το 1994:

Φωτογραφία του χρήστη Reds Against The Machine.

Όπως βλέπετε ο Μανωλάς νιώθει και περήφανος που χάρις στο μούφα πέναλτι του, η αεκ κέρδισε 1-0 την Λάρισα. Αυτά πάλι τα ξέχασαν οι ''αντικειμενικοί''.
Δείτε και το ''πεντακάθαρο'' πέναλτι....αλλά και τις δηλώσεις του σκόρερ Αλεξανδρή παίχτη της αεκ τότε.

Και κάποια πέναλτι της αεκ,όταν όλα ήταν ''καθαρά'' και ''τίμια''




Αυτό ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν το 1997,αυτό που όλα τα παπαγαλάκια ονόμασαν ''τίμιο'' και το οποίο ''βρώμισε'' όταν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το σερί των πρωταθλημάτων. Αυτό το ''καθαρό'' πρωτάθλημα θέλουν οι ''εξυγιαντές'' να επαναφέρουν.

                                                                      #‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου