Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Αύριο οι οριστικές εξελίξεις για τον προπονητή!

Φαβορί ο Γκαρντ για τον
Καθοριστική αναμένεται να είναι η αυριανή ημέρα για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Στον Ολυμπιακό αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μπέντο (ο Βούζας ήταν εξ΄ αρχής υπηρεσιακός) και στο τραπέζι έχουν πέσει δύο ονόματα Γάλλων προπονητών του Μοντανιέ και του Γκραντ.
Να θυμίσουμε ότι ο Μοντανιέ ήταν προπονητής μέχρι πρότινος της Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Γκαρντ της Άστον Βίλα. Ειδικά για τον Γκαρντ υπήρξαν και φήμες ότι βρίσκεται στην Αθήνα.
Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μοντανιέ εμφανίστηκε αρνητικός στο να αναλάβει τώρα τον ερυθρόλευκο πάγκο,αλλά είναι έτοιμος να δεχτεί την ερυθρόλευκη πρόταση για την νέα σεζόν. Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Γκαρντ. Πάντως οι πρωταθλητές επιμένουν πως όχι μόνο δεν έχει… χαλάσει τίποτα, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο κρισιμότερο στάδιο τους, προσθέτοντας, όμως, πως η διοίκηση θα περιμένει απάντηση μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης,διαψεύδοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχει θέμα με τον Τάκη Λεμονή,όπως είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.
Όποτε υπομονή και από αύριο ίσως ο Ολυμπιακός έχει άλλον τεχνικό στον πάγκο του.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου