Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ωραία μπάλα, ουσία και...απαντήσεις. Ολυμπιακός Ατρόμητος 2-0

Ο Θρύλος νίκησε εύκολα τον Ατρόμητο με 2-0, παίζοντας ωραία μπάλα κι έχοντας ουσία. MVP ο εκπληκτικός Φορτούνης, όλο το κέντρο ο Καμπιάσο, έδωσαν απαντήσεις στον Μπέντο οι Μάριν, Τσόρι που κατα διαστήματα "έκρυβαν" την μπάλα.

Ο Ντα Κόστα στο 36’ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ελλάδας και στο 62’ έκαναν το 2-0 με αυτογκόλ του Φυτανίδη. Ο Ανσαριφάρντ μπήκε στη φάση και ο παίκτης του Ατρομήτου στην προσπάθειά του να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Αποθέωση για τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από αρκετό καιρό. Χειροκροτήματα και για τον σπουδαίο Καμπιάσο. Πολύ καλός ο Μάριν, mvp του αγώνα o εξαιρετικός Φορτούνης, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησαν και τα δύο γκολ του Θρύλου. Ενώ και ο Λεάλι μετά την μέτρια εμφάνιση του με την Μπεσίκτας,είχε σήμερα δύο-τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις,κρατώντας το μηδέν. Τώρα ακολουθεί ο αγώνας με την Μπεσίκτας την Πέμπτη στην Πόλη για το γιουρόπα λιγκ και την Κυριακή το ντέρμπι με τον παο στην Λεωφόρο.

Οι δηλώσεις Βούζα μετά το ματς: «Νομίζω είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση στο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες μας ήταν προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Εβγαλαν την ποιότητα που διαθέτουν στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι πετύχαμε μία δίκαιη νίκη».



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Λεάλι 8
Παρέδες 3
Ντε λα Μπέγια 7
Ρέτσος 7
Ντα Κόστα 9
Καμπιάσο 9
Μάρτινς 5
Φορτούνης 9
Μάριν 8
Τσόρι 7
Ανδρούτσος 6

Ανσαριφάρντ 8
Ελιονούσι 6
Μπουχαλάκης 6

Βασίλης Βούζας 8

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
 Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος (ΕΠΣ Λακωνίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Καμπούρης (ΕΠΣ Ευβοίας), Αντώνιος Καρατζίκας (ΕΠΣ Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Παρέδες, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο (73' Μπουχαλάκης), Μαρτίνς, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Μαρίν (66' Ελιουνούσι), Ντομίνγκες (59' Ανσαριφάρντ).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Τόνσο (74' Βασιλείου), Λημνιός (83' Λε Ταλέκ), Πλατέλλας (66' Ντιγκινί), Ντάουντα.

Γκολ: 36' Ντα Κόστα, 62' αυτ. Φυτανίδης / -
Κάρτες: 67' Ντα λα Μπέγια, 79' Μπουχαλάκης / -


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου