Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Διασυρμός λόγω Λεάλι και άμυνας. Μπεσίκτας Ολυμπιακός 4-1

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι βρέθηκε να χάνει εύκολα 2-0, όμως μετά ισορρόπησε, μείωσε σε 2-1 και μάλιστα η Μπεσίκτας έμεινε με 10. Στο δεύτερο μέρος πίεσε και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα αλλά καθαρά λόγω του Λεάλι ο οποίος και στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα έκανε δώρο γκολ στην αντίπαλο και "κρέμασε" την προσπάθεια των συμπαικτών του. Ο Ολυμπιακός όπως είπαμε βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 με σκόρερ τους Αμπουμπακάρ και Μπάμπελ στο 10' και 22' αντίστοιχα. Στα γκολ έχει τεράστια ευθύνη ο Λέαλι -στο δεύτερο ειδικά η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια- ενώ στο πρώτο η φάση ξεκινάει από λάθος του Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός όμως δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στο 2-1 χάρις σε ένα εκπληκτικό γυριστό του Ελιουνούσι,ύστερα από ασίστ του Σισοκό.  Η Μπεσίκτας μάλιστα έμεινε και με δέκα παίχτες,καθώς στο 39' ο Αμπουμπακάρ χτύπησε εκτός φάσης τον Ρέτσο και ο διαιτητής του έδειξε -δικαίως-την κόκκινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση ως το τέλος του ημιχρόνου,χωρίς όμως να κάνει την κλασική ευκαιρία. Δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ στο 48',ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Φορτούνης είχε μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ,με τον Φάμπρι να πραγματοποιεί μια εξαιρετική απόκρουση. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε,αλλά δεν έκανε την μεγάλη φάση,αντίθετα η Μπεσίκτας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ανεκδιήγητου Λεάλι και έφτασε στο 3-1 στο 75' και κατόπιν στο 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.  Κρίμα και άδικος ο αποκλεισμός,αλλά για να είμαστε ειλικρινείς με τέτοια άμυνα και κυρίως με τέτοιο τέρμα δεν πας πουθενά στην Ευρώπη,ας ελπίσουμε να γυρίσει σύντομα ο Καπίνο. Τώρα ακολουθεί ο τελικός για πολλούς και διάφορους λόγους με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο.



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Λεάλι 0
Φιγκέιρας 3
Σισοκό 5
Ντα Κόστα 0
Ρέτσος 0
Ρομαό 5
Καμπιάσο 7
Φορτούνης 1
Μανθάτης 5
Ελιονούσι 6
Ανσαριφαρντ 4

Σεμπά 2
Μάριν 3
Μαρτινς 3

Βούζας 4

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: "Kartal Yuvası"
Διαιτητής: Michael Oliver (ENG)
Βοηθοί: Stephen Child (ENG), Stuart Burt (ENG)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Craig Pawson (ENG), Jonathan Moss (ENG)
Τέταρτος διαιτητής: Ian Hussin (ENG)

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Εζιακούπ (60' Νεσίπ Ουϊσάλ), Ταλίσκα (90+1' Ινλέρ), Κουαρέσμα (82' Τοσούν), Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό (76' Μαρτίνς), Καμπιάσο (67' Μαρίν), Φορτούνης, Μανθάτης (56' Σεμπά), Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

Γκολ: 10' Αμπουμπακάρ, 22' Μπάμπελ / 31' Ελιουνούσι
Κάρτες: 39' (απευθείας κόκκινη) Αμπουμπακάρ, 57' Εζιακούπ / 62' Σεμπά, 67' Ντα Κόστα, 71' Ρομαό

 #‎Κόκκινο_DNA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου