Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Έκανε το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ στην Ευρώπη ο πρέσβης της φάπας!

Με τη βούλα η χειρότερη ομάδα της Ευρώπης!
Ο παο ή αλλιώς η Τζούλια της Ευρώπης έγραψε νέα ιστορία,μετά την ήττα του με 0-2 από την Θέλτα. Ο παο έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που συμπλήρωσε 13 παιχνίδια δίχως νίκη σε φάση ομίλων ξεπερνώντας την Παρτιζάν και την Σλόβαν Μπρατισλάβας που είχαν από δώδεκα.
Τελευταία φορά που ο παο επικράτησε στην Ευρώπη για την φάση των ομίλων ήταν πριν 4 ολόκληρα χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου του 2012, όταν επιβλήθηκε με 1-0 της Μάριμπορ χάρη σε πέναλτι του Βίκτορ Βιτόλο.
Επίσης κατέχει και ένα νέο αρνητικό ρεκόρ καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα με την λιγότερη συγκομιδή βαθμών σε φάση ομίλων τόσο στο τσάμπιονς λιγκ,όσο και στο γιουρόπα λιγκ. Βέβαια και υπάρχει και η άλλη ευρω-πέα η κούλα με μηδέν βαθμούς,αλλά τότε είχε δώσει τέσσερις αγώνες και όχι έξι.
Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ελληνικής ομάδας ανήκει και πάλι στον παο όπου την σεζόν 2014-2015 είχε μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στον όμιλο του.
Να πούμε πάντως ότι μετά την λήξη του αγώνα, οι οπαδοί του παο ξέσπασαν εναντίον του Γιαννάκη Αλαφούζου,βλέπετε σιγά-σιγά τελειώνει το παραμυθάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου