Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τέλος ο Πασιένσια,δανεικός στην Έσμπιεργκ ο Τσιμίκας!

Ξεκίνησαν σιγά-σιγά οι εκκαθαρίσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Πασιένσια ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρίο Άβε ως δανεικός από την Πόρτο,αντίθετα ο Κώστας Τσίμικας θα συνεχίσει ως δανεικός στην δανέζικη Έσμπιεργκ ως το τέλος της σεζόν,καθώς ο Πάουλο Μπέντο δεν τον είχε στα πλάνα του και ο Ολυμπιακός ήθελε να τον παραχωρήσει κάπου δανεικό έτσι ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του. Διαβάστε πως έχουν οι δύο αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ!
Τέλος ο Πασιένσια
Ο Πασιένσια με μήνυμα που ανάρτησε στο Facebook ανακοίνωσε ότι λύθηκε η συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους» και παράλληλα ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, αλλά και όλους στάθηκαν δίπλα του και τον στήριξαν τους τελευταίους μήνες, που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.
Ο Πασιένσια συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας τους τελευταίους μήνες. Ηταν μεγάλη χαρά να εργαστώ σε έναν από τους πιο σημαντικούς συλλόγους στην Ευρώπη. Λυπάμαι που δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Δυστυχώς, προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας τη στιγμή που θα έπαιρνα την ευκαιρία μου.  Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά που ενδιαφέρθηκε για την υγεία μου και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι υγιής, δυνατός και αποφασισμένος να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους με ενισχυμένη θέληση και αφοσίωση. Ο Θεός με τρόμαξε, αλλά δεν με ρίχνει. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό. Το μέλλον αρχίζει τώρα! Γύρισα»
Ο Πασιένσια είχε μόλις μία συμμετοχή φέτος στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα για 28' λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα,στο οποίο είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Καρντόσο.

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ!
Ο Τσιμίκας στην Έσμπιεργκ
Στην δανέζικη Έσμπιεργκ θα συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν την καριέρα του νεαρός Κώστας Τσιμίκας, καθώς ο Πάουλο Μπέντο δεν τον είχε στα πλάνα του και οι διοικούντες των ερυθρολεύκων ήθελαν να τον παραχωρήσουν σε μια ομάδα του εξωτερικού έτσι ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του. Δείτε την ανακοίνωση της Έσμπιεργκ.
"Η Έσμπιεργκ πήρε τον 20χρονο αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, ως το τέλος της σεζόν. Είναι η πρώτη συμφωνία που πέτυχε ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της, ο Τεντ Βον Λέουβεν στην προσπάθειά του να ενισχύσει τον σύλλογο, για να μπορέσει να παλέψει για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία της Δανίας".
Ο Τσιμίκας από την άλλη είχε φέτος τρεις συμμετοχές μία για το πρωτάθλημα κόντρα στην Λάρισα και δύο για το κύπελλο.
*Πάντως με νεώτερες πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν τον δανεισμό του παίχτη,αλλά όπως και να έχει η υπόθεση θα κλείσει εντός των επόμενων ημερών.

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου