Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Κωνσταντόπουλος:"Ήταν προμελετημένος ο υποβιβασμός της ΑΕΚ"! Κανένας εισαγγελέας υπάρχει;

Αποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης κωνσταντόπουλος παίκτης
Σε απίστευτες αποκαλύψεις προέβη ο πρώην τερματοφύλακας της αεκ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην παίχτης της αεκ τόνισε ότι ο υποβιβασμός της αεκ ήταν προμελετημένος. Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του παίχτη στο gazzetta.
«Βλέποντας τα τώρα πίσω νομίζω ήταν κάτι αναπόφευκτο. Ήταν κάτι προμελετημένο, προδιαγεγραμμένο. Ότι θα γίνει ο υποβιβασμός και δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο, αλλά μου φαινόταν σαν ομάδα, σαν παίκτες και σαν έμψυχο δυναμικό, ότι δεν προσπαθούσε να μας στηρίξει κάποιος για να βγούμε από εκεί που ήμασταν. Φαινόταν ότι πολύς κόσμος κωλυσιεργούσε, σπαταλούσε χρόνο με διαδόσεις και φήμες για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο gazzetta ο Κωνσταντόπουλος.
Το θέμα είναι το εξής θα βρεθεί ένας εισαγγελέας να καλέσει σε απολογία τον Κωνσταντόπουλο για τις δηλώσεις αυτές;θα καλέσει ένας εισαγγελέας τον πρώην παίχτης της αεκ,έτσι ώστε να μας διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί με τις δηλώσεις αυτές; είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε αν κινείται κάτι σωστά σε αυτήν την χώρα. Φυσικά οι ''αντικειμενικοί'' ούτε καν έκαναν αναφορά στο όλο ζήτημα.

#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου