Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Είχε τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή! Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-1 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ είχε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό με 3-1. Σκόραρε για δεύτερο παιχνίδι ο Καρντόσο,ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σεμπά που σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας, ο Φιγκέιρας που είχε από μια ασίστ και ένα γκολ και φυσικά ο Τσόρι που με την είσοδο του στο παιχνίδι άλλαξε η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο. Ενώ είχαν δύο δοκάρια οι ερυθρόλευκοι.
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στην άμυνα του με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να έχει αρκετές ευκαιρίες και χαμένα τετ α τετ. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε και αυτός κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Μιλιβόγεβιτς και Ντε Λα Μπέγια στο 5' να χάνουν μια μοναδική διπλή ευκαιρία ,με την μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού να είναι στο 43' όταν το σουτ του Καρντόσο να σταματάει στο δοκάρι επίσης στο 15' ο Παραγουανός επιθετικός πήρε την μπάλα από το γύρισμα του Φιγκέιρας και προ του Κυριακίδη, πλάσαρε άουτ από τα 5 μέτρα!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή από πλευράς Ολυμπιακού. Ο Ανδρούτσος πέρασε σαν αλλαγή στην θέση του αρνητικού Φορτούνη. Τα προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού όμως συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να προηγηθεί στο σκορ με τον Κούσα με κεφαλιά. Ο Θρύλος έφτασε στην ισοφάριση με τον Σεμπά στο 61,ύστερα από μπαλιά του Καρντόσο. Το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό και οι Πειραιώτες είχαν δεύτερο δοκάρι με τον Μανθάτη στο 81'.
Τελικά η λύση για τον Ολυμπιακό ήρθε από τον Φιγκέιρας. Στο 83' ο Πορτογάλος μπακ έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρντόσο για το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος από ασίστ του Ντομίνγκες σημείωσε το 3-1, "καθαρίζοντας" το ματς για τον Ολυμπιακό.
Τελικό σκορ 3-1 για τους ερυθρόλευκους που ολοκλήρωσαν το 2016 με νίκη. Πλέον όμως είναι η ώρα ο Μπέντο και με την ευκαιρία της διακοπής, σε συνεργασία με την διοίκηση να βρουν μια λύση για την άμυνα,γιατί για έναν ακόμη αγώνα η ομάδα έδειξε ότι έχει θέματα κυρίως στην άμυνα.




Βαθμολογία παιχτών:

Λεάλι -6
Φιγκέιρας -8
Ντα Κόστα -2
Βιάνα -3
Ντε λα Μπέγια -4
Μιλιβόγιεβιτς -5
Μάρτινς -4
Φορτούνης -3
Πάρντο -3
Σεμπά -8
Καρντόσο -8

Ανδρούτσος -7
Μανθάτης -6
Τσόρι -8

Πάουλο Μπέντο -5

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης), Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (72' Ντομίνγκες), Φορτούνης (46' Ανδρούτσος), Πάρντο (57' Μανθάτης), Σεμπά, Καρντόσο.
Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (89' Μουνιός), Βιέιρα (82' Κουτρομάνος), Ουάρντα (73' Ντα Ρότσα), Μαρκόβσκι.

Γκολ: 61' Σεμπά, 83' Καρντόσο, 85' Φιγκέιρας / 52' Κούσας

Κάρτες: 45+1' Μαρτίνς, 68' Ντα Κόστα / 14' Κλέσιο, 37' Μύγας

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου