Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Παγωνιά για τους ''εξυγιαντἐς''!Στο -14 ο ΠΑΟΚ, στο -11 η ΑΕΚ, στο -9 ο ΠΑΟ!


Όχι μόνο οι Σιδηρόπουλος και Τίκας,αλλά ούτε και η Παναγία της Τήνου δεν σώζει τους ''εξυγιαντές'' από την κατρακύλα τους. Όσες βουτιές και να κάνουν,όσες κόκκινες και να γλυτώσει το ''καλό'' παιδί ο Μπέργκ,σωτηρία για τα κωλοχανεία σας δεν υπάρχει. Διότι μπορεί να αναδείχθηκαν από τους ''αντικειμενικούς'' δημοσιογράφους πρωταθλητές Αυγούστου,αλλά στο κανονικό πρωτάθλημα είναι ήδη με διψήφια διαφορά πίσω από τον αληθινό πρωταθλητή. Και πλέον ούτε ο Κοντονής,ούτε ο Κουτσοκούμνης,ούτε ο νέος υφυπουργός αθλητισμού δεν τους σώζει,εκτός και αν διακόψουν και πάλι κανένα πρωτάθλημα.
Πάρτε το χαμπάρι αγαπητοί ''εξυγιαντές'' πρωτάθλημα δεν βλέπετε όσο δεν πέφτει χρήμα,διότι καλή η προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και οι επενδύσεις σε media,αλλά άμα δεν τα σκάσεις ομάδα δεν κάνεις. Για αυτό πάντα θα βλέπετε την πλάτη του Θρύλου,τον εφιάλτη των ονείρων σας,τον αληθινό πρωταθλητή και ο οποίος και κόντρα σε διαιτησίες του ''κορυφαίου'' Σιδηρόπουλου κέρασε από ένα τρίμπαλο τόσο την κούλα,όσο και στον παο,ενώ γλέντησε και τον μπαοκ και φυσικά θα έχουμε συνέχεια στον επόμενο γύρο.
Και φυσικά βλέπουμε τα ''πανάκριβα'' ρόστερ των ''εξυγιαντών'' να διαλύονται μεσούσης της σεζόν. Ήδη ο Λέσκοτ αποτέλεσε παρελθόν,ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους ''πανάκριβους'' παιχταράδες του παο.
Άντε καλή διάλυση ''ανύπαρκτοι''.


#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου