Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Σίφουνας στα Χανιά! ΑΟ Χανίων - Ολυμπιακός 0-4

Πολύ καλή μπάλα έπαιξε σήμερα ο Θρύλος και κέρδισε πανεύκολα με 0-4 τον ΑΟΧ, φτάνοντας τις δύο νίκες στο κύπελλο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ο Πάουλο Μπέντο παρέταξε μία ενδέκαδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και η πλειοψηφία των παιχτών άρπαξε την ευκαιρία που της δόθηκε. 
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι χρησιμοποίηθηκαν 4 παίχτες από την Κ20 (Χουτεσιώτης,Μανθάτης,Ανδρούτσος,Τσιμίκας),αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει αρκετά με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Καμπιάσο,Ιντέγιε,αυτογκόλ Θεολόγου και Πάρντο,ενώ ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Καρντόσο στο 69',καθώς ο επόπτης υπέδειξε ανύπαρκτο οφσάιντ στον Φιγκέιρας. Διαβάστε την βαθμολογία των παικτών και τα στατιστικά του ματς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Χουτεσιώτης 7
Φιγκέιρας 9
Ντε λα Μπέγια 7
Ρομαό 7
Μποτία 7
Καμπιάσο 9
Μπουχαλάκης 8
Μάριν 7
Πάρντο 9
Μανθάτης 7
Ιντέγιε 8

Καρντόσο 7
Ανδρούτσος 7
Τσιμίκας 6

Πάουλο Μπεντο 7

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων
Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος (ΕΠΣ Λακωνίας)
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης (ΕΠΣ Λασιθίου), Γεώργιος Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)

Χανιά (Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζερής, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος (71' Βαρούχας), Γκεμίσης, Τσουκάνης, Μάνιας, Νικολόπουλος (46' Ντούμος), Λύρας (58' Σταματής).
Ολυμπιακός (Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε λα Μπέγια (77' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Μαρίν, Μανθάτης (65' Ανδρούτσος), Πάρντο, Ιντέγε (46' Καρντόσο).

Γκολ: - / 16' Καμπιάσο, 25' Ιντέγε, 42' αυτ. Θεολόγου, 49' Πάρντο
Κάρτες: - / 74' Μποτία




#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου