Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Της ''εξυγίανσης'' το ανάγνωσμα! Μούφα πέναλτι της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ,συνεχίζεται η ασυλία του Μπεργκ!

Ούτε ο Μπεργκ δεν παίρνει τέτοια πέναλτι
Η  ''εξυγίανση'' συνεχίζει να προκαλεί και αυτήν την αγωνιστική. Τα όργια ξεκίνησαν από χθες το βράδυ και στην αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΟ, όπου ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος χάρισε πεντακάθαρη αποβολή στον Μάρκους Μπέργκ.
Ο Σουηδός επιθετικός δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο 9’ της αναμέτρησης, -σε μια φάση που θα μπορούσε να είναι και απευθείας κόκκινη- και αμέσως μετά έδωσε αγκωνιά στον Γκόλια, όμως, ως συνήθως κανείς δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα. Και συνεχίζει το αντιαθλητικό του παιχνίδι και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να μην δεχτεί ούτε σαν αυτήν την φάση κίτρινη. Στις τρεις κίτρινες του Μπεργκ,βγαίνει η μία.
Φυσικά οι ''αντικειμενικοί'' παπαγάλοι δεν έκαναν καν αναφορά για τον Σουηδό επιθετικό του παο.
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας και πιο συγκεκριμένα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ. Ο διαιτητής  διαιτητής Τριαντάφυλλος Τίκας,έδωσε πέναλτι σε μεγαλοπρεπέστατη βουτιά του Πατιτό σε μαρκάρισμα του Μπουκουβάλα, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έδωσε ο άρχοντας της αναμέτρησης. Πάντως ο Μάνταλος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έτσι το 0-0 διατηρήθηκε στο ΟΑΚΑ ως και την λήξη του ημιχρόνου.
Και αν συνυπολογίσουμε το μούφα πέναλτι του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Κέρκυρα,συν τα σημεία και τέρατα του ''κορυφαίου'' Σιδηρόπουλου στον αγώνα Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης,όπου οι Αρκάδες πέτυχαν γκολ με την βοήθεια του χεριού ....του Μπέρτου. Τότε καταλαβαίνουμε τι εννοούν οι ''εξυγιαντές'' περί δίκαιης και καθαρής διαιτησίας.

#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου