Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0 (πρωτάθλημα)

Στο δεύτερο ημίχρονο τους τσάκισε!
Ένα τετράλεπτο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό για να μετατρέψει μία αγχωτική νίκη σε μία άνετη επικράτηση επί του Λεβαδειακού. Το 1-0 στο 70' έγινε 4-0 στο 74' και οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.
Κορυφαίος των ερυθρολεύκων ο Μπράουν Ιντέγιε που πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι στο 47' και ολοκλήρωσε το προσωπικό του θρίαμβο με το τέταρτο γκολ της ομάδας και δεύτερο προσωπικό του στο 74'.
Ο Μπέντο ξεκίνησε με πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Κέρκυρα.Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή μπάλας,αλλά με εξαίρεση δύο-τριών καλών ευκαιριών δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα απειλητικός ήταν ο Λεβαδειακός με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο Λεάλι ο οποίος και έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ από τα αποδυτήρια με ανάποδο ψαλιδάκι του Ιντέγιε στο 47'. Ο Λεβαδειακός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Μάντζιο στο 57’ και τον Γιακουμάκη στο 61’ και ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν έδειξε πέναλτι-μαρς στον Ιντέγιε στο 66'.
Στο 70΄ ήρθε το ξέσπασμα για τους Πειραιώτες και το 1-0 έγινε μέσα στα τέσσερα λεπτά 4-0 με σκόρερ τους Μιλιβόγιεβιτς,Φορτούνη και Ιντέγιε. Ενώ καθοριστικός στο παιχνίδι ήταν ο Ντε λα Μπέγια που είχε δύο ασίστ στα γκολ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι είχαν και δοκάρι στο 79' με τον Πάρντο. 
Τελικό σκορ 4-0 με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει ακάθεκτος στο πρωτάθλημα και πλέον πηγαίνει στην Λευκωσία για το παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο του γιουρόπα λιγκ. Επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα την άλλη Δευτέρα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.




 Η βαθμολογία των παιχτών:

Λεάλι -8
Φιγκέιρας -7
Ντε λα Μπέγια -8
Ντα Κόστα -6
Μποτία -6
Μιλιβόγιεβιτς -9
Μάρτινς -6
Σεμπά -7
Ελιονούσι -5
Ιντέγιε -9

Αλλαγές:

Πάρντο -8
Ανδρούτσος -6
Καρντόσο -6

Πάουλο Μπέντο -7

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Μιχαήλ Δόσης (ΕΠΣ Αθηνών)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (73' Ανδρούτσος), Ελιουνούσι (72' Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77' Καρντόσο).
Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60' Βασιλείου), Μαχαίρας (73' Καλτσάς), Μέντες, Μάντζιος, Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46' Γιακουμάκης).

Γκολ: 48' & 74' Ιντέγε, 69' Μιλιβόγεβιτς, 71' Φορτούνης / -
Κάρτες: 12' Μποτία / 45+2' Μαχαίρας


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου