Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Σπάρτη-Ολυμπιακός 0-1 (κύπελλο)

Άλλη μια φάπα σε ομάδα του Δημητράκη Γιαννακόπουλου. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση,αλλά παρόλαυτα επικράτησε της Σπάρτης με 1-0 χάρις στο γκολ του Γιώργου Μανθάτη που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έκανε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο του στο κύπελλο και πέρασε ως πρώτος στην φάση των ''16'',όπου την Δευτέρα στις 11.00 θα μάθει τον αντίπαλο του.
Ο Μπέντο πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια,χρησιμοποιώντας μάλιστα αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Κ20. Κάποιοι παίχτες άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά όπως οι Καμπιάσο,Πάρντο,αλλά και ο νεαρός Μανθάτης που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης και κάποιοι άλλοι κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά όπως ο Μάριν,αλλά δικαιολογούνται ως ένα βαθμό λόγω του ότι είχαν να αγωνιστούν αρκετό καιρό.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κυμάνθηκε σε ρηχά νερά και απείλησε μονάχα με ένα σουτ του Τσόρι που από καραμπόλα κατέληξε στο δοκάρι και ένα άλλο μακρινό σουτ του Ντε λα Μπέγια στο 37'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος ανέβασε στροφές και ειδικά με την είσοδο του Μανθάτη έγινε πιο απειλητικός. Με κορυφαίο του αγώνα τον Πάρντο ο Ολυμπιακός δημιούργησε φάσεις και έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ανδρούτσο στο 64'.ύστερα από σέντρα του Κολομβιανού. Τελικά το γκολ ήρθε στο 66' μετά από ωραία ενέργεια του Πάρντο και σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μανθάτης πλάσαρε εύστοχα από κοντά. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ακόμα κάποιες τελικές δίχως όμως να έχουν ευτυχή κατάληξη. Τελικό σκορ 0-1 και πλέον ο Θρύλος περιμένει την κλήρωση Δευτέρας έτσι ώστε να μάθει τον αντίπαλο του στην φάση των 16. Στα αξιοσημείωτα ο μη καταλογισμός πέναλτι στον Ανδρούτσο στο 60΄ από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο.

Βαθμολογία:

Χουτεσιώτης -7
Ρέτσος -7
Βιάνα -3
Μποτία -3
Ντε λα Μπέγια -7
Καμπιάσο-7
Μπουχαλάκης -3
Τσόρι -6
Μάριν -4
Πάρντο-8
Ανδρούτσος -5

Αλλαγές 

Μανθάτης -8
Τσιμίκας -6
Βούρος -6

Πάουλο Μπέντο -6

Τα στατιστικά του παιχνιδιού:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Δημήτρης Βεργέτης (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Σπάρτη (Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς (67' Παναγιώτου), Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Μπανούσης, Παπαχρήστος (70' Φ. Αρσενίεβιτς) Ηλιόπουλος, Ν. Αρσενίεβιτς, Βελλίνης (80' Χάδιαρης).
Ολυμπιακός (Μπέντο): Χουτεσιώτης, Ρέτσος (79' Βούρος), Βιάνα, Μποτία, Ντε λα Μπέγια (75' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Πάρντο, Μαρίν (57' Μανθάτης), Ανδρούτσος.

Γκολ: - / 66' Μανθάτης
Κάρτες: 71' Φ. Αρσενίεβιτς / 89' Μποτία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου