Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Μετά τον Αλαφούζο και ο Ίβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Θρύλου!

Τώρα, τα λένε μόνοι τους!
Μετά τις δηλώσεις του Αλαφούζο έπειτα από την τριάρα στο ΝΑΟ και ο Βλάνταν Ίβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβική ιστοσελίδα και φυσικά δεν έκανε ούτε αναφορά για διαιτησίες,ούτε για άλλα παραμυθάκια της χαλιμάς. Τονίζοντας ότι η ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα είναι καθαρά ευθύνη της ομάδας του και μόνο.
Δείτε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του προπονητή του παοκ:
"στο Κύπελλο θέλουμε να προχωρήσουμε ως το τέλος, αλλά στο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Ρεαλιστικά θα μας άξιζε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία, όμως μας έλειψε η τύχη. Έχουμε κυριαρχήσει στο 90% των αγώνων μας, ωστόσο υπήρξε πρόβλημα αυτοπεποίθησης κι αυτό μας στοίχισε 8-9 βαθμούς. Όχι, δεν ψάχνω για άλλοθι, ούτε κάποια δικαιολογία, εμείς φταίμε. Το γεγονός ωστόσο πως είμαστε πρώτοι σε χαμένες ευκαιρίες, επιβεβαιώνει τα λόγια μου".
Τώρα τα περί κυπέλλου είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει όνειρα.Ας ελπίσουμε να μην έχουμε και στην συγκεκριμένη περίπτωση διευκρινιστική δήλωση,όπως έγινε με τις δηλώσεις του Αλαφούζου.

#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου