Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Δεν έχουν τελειωμό τα ξεφτιλίκια τους!Προσφυγή στην ΕΠΟ από τον Εσιέν για 651.000 ευρώ!

Εσιέν
Δεν έχουν τελειωμό τα ξεφτιλίκια τους στον παο! Καθώς ένας ακόμη παίχτη μετά τον Ιμπάρμπο ζητάει τα δεδουλευμένα του από τους πράσινους. Ο λόγος για τον Εσιέν ο οποίος κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ για τις 651.000 ευρώ που του οφείλουν οι πράσινοι.
Η προσφυγή κατατέθηκε στις 22/12/2016 και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον παναθηναϊκό διότι μπορεί να μπλέξει σε μεγαλύτερες περιπέτειες με την αδειοδότηση της UEFA. Πρέπει, δηλαδή, να αποδεικνύει ότι είναι συνεπής στις πληρωμές των δόσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί με πρώην παίκτες, προπονητές και συνεργάτες, από τους οποίους ζητείται να υπογράψουν σε σχετικά έγγραφα για την αξιοπιστία της τήρησης των διακανονισμών.
Πάντως όπως τονίσαμε η περίπτωση του Εσιέν δεν είναι η μόνη για τον Παναθηναϊκό καθώς και η Αρχεντίνος είχε καταθέσει προσφυγή στην FIFA για τις 300.000 ευρώ που τις οφείλει ο παο για την μεταγραφή του Ρινάλντι -έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται ιστοσελίδες από την Αργεντινή-. Ενώ ακόμα εκκρεμούν χρήματα από την μεταγραφή του Μπουμάλ.
Πάντως ακούγεται παράξενο και προκαλεί σε όλους εντύπωση πως από την μία η ομάδα του Αλαφούζου χρωστάει της Μιχαλούς,αλλά από την άλλη δίνει 700.000 ευρώ για μεταγραφή. Περίεργα πράγματα.

#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου