Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ο Αυγενάκης για την παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων και η προπαγάνδα του SDNA!

Αυγενάκης: «Ξεκινάμε με μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων, σ' όλους τους αγώνες»
Την επιστροφή των οπαδών και των δύο ομάδων στα ελληνικά γήπεδα υπόσχεται ο υφυπουργός Αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Αυγενάκης επιθυμεί σε πρώτη φάση την παραμονή των μεμονωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και κατόπιν και των οργανωμένων.
Βέβαια επειδή υπάρχει μια σκόπιμη παρεξήγηση από το sdna για λόγους προπαγάνδας. 
Ο Αυγενάκης επιθυμεί την μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων, αλλά όχι στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ο οποίος στην ανακοίνωση του στο twitter απαγορεύει τόσο την οργανωμένη μετακίνηση, όσο και την μεμονωμένη των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Δείτε την απόφαση του υφυπουργού για το ντέρμπι της Τούμπας:

«Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1, αγωνιστικής περιόδου 2019-20, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3/11/2019 και ώρα 20:00, στο γήπεδο της Τούμπας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξκης και ασφάλειας. »

Όπως βλέπετε στην πρώτη ανάρτηση του Αυγενάκη ο υφυπουργός απαγορεύει και την μεμονωμένη μετακίνηση. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην ανάρτηση του ο Αυγενάκης κάνει λόγο για απαγόρευση εισιτηρίων σε οπαδούς του ΠΑΟ για τον αγώνα αυτό.
Αλλά είπαμε μπροστά τους ο Γκαίμπελς ήταν γατάκι.

Δείτε και το δεύτερο twitter του Αυγενάκη:



Στόχος μας, να επιστρέψουμε στην εποχή που συνυπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Ξεκινάμε με τη μεμονωμένη παρουσία στις κερκίδες, σ' όλους τους αγώνες. Πρόθεση είναι να προχωρήσουμε και στις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, από νομίμως λειτουργούσες Λέσχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου