Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Δώσαμε απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο»
Ο Ολυμπιακός κόντρα σε όλους και σε όλα επικράτησε της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της ΑΕΚ με 2-0 με σκόρερ τους Σεμέδο και Καμαρά και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Δώσαμε απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο»
Για το που κρίθηκε το ματς και το ότι ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί και εάν ήταν κομβικό σημείο:
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία. Τ λάθη είναι μέρος του αγώνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες μου. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην πιο μεγάλη διάρκεια του ματς. Παίξαμε επιθετικά και με ρυθμό με έναν αντίπαλο που έκανε πολλά φάουλ. Αξίζαμε τη νίκη. Την πήραμε με την αξία μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εικόνα τους και γιατί ήταν κυρίαρχοι στο ματς».
Για το εάν ο τίτλος θα είναι... κούρσα για δύο, με τον ΠΑΟΚ:
«Όχι δεν συμφωνώ. Νομίζω πως θα κριθεί με τρεις διεκδικητές και είναι και η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω κάτι για την ΑΕΚ. Εμείς δώσαμε μία δυνατή απάντηση σήμερα παρά το δύσκολο πρόγραμμα. Δείξαμε την δική μας θέση για τον τίτλο και θα συνεχίσουμε έτσι. Η ΑΕΚ πάντως θεωρώ ότι θα συνεχίσει διεκδικεί τον τίτλο».
Για το σχόλιο του Κωστένογλου για το ματς και εάν είναι η πιο 'μάγκικη' νίκη του Ολυμπιακού με τον ίδιο στον πάγκο:
«Ναι πιστεύω πως ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα απέναντι σε καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Το διεκδικήσαμε περισσότερο και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Σέβομαι την άποψή του. Δεν θέλω να σχολιάσω το τι είπε ο κ. Κωστένογλου. Έχω άλλη άποψη».
Για Την Μυρτώ:
«Οι διαφορές με τις ομάδες είναι στο γήπεδο και είναι σημαντικές. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες δράσεις. Το ποδόσφαιρο να ενώνει, οι παίκτες να δίνουν το παράδειγμα και να δίνουμε τέτοιες όμορφες βραδιές».
Για το βίντεο των Βράνιες - Λιβάια και εάν ήταν έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του:
«Καταλαβαίνω την αντιπαλότητα ακόμα και στους ίδιους τους παίκτες. Δουλειά μου όμως είναι και ήταν να κρατήσω την συγκέντρωση της ομάδας όλη την εβδομάδα. Χαίρομαι που οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι ακόμα και σε σημείο που με την διαιτησία μπορούσαν να χάσουν το στοιχείο αυτό. Με την απόδοσή μας δώσαμε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει σημασία το τι γίνεται έξω από αυτόν».
Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού:
«Ακόμα μία φορά ήταν φανταστικοί. Έχω εξαντλήσει το λεξιλόγιό μου. Είναι φανταστικοί.
Για το εάν η διαφορά με πέρυσι είναι η άμυνα:
«Νομίζω όχι. Είναι παραπάνω τα πράγματα. Φέτος ήμαστε πολύ πιο σταθεροί. Πέρυσι είχαμε τα πάντα καινούρια. Η σταθερότητα παίζει ρόλο. Πέρυσι δεν είχαμε τον έλεγχο του ρίσκου γιατί είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Φέτος είμαστε πολύ πιο ώριμοι και έμπειροι και τελειώνουμε πιο καλά τις φάσεις».
Για το VAR:
«Νομίζω ότι είναι φανταστική ανακάλυψη. Μπορεί να βοηθήσει πολύ, αρκεί να γίνεται σωστή χρήση. Εάν χρησιμοποιείται σωστά ναι βοηθάει».
Για το πως συνδυάζει Ελλάδα με Ευρώπη:
«Από την αρχή ξέραμε τους στόχους μας. Ότι θέλαμε να βγούμε φέτος πρωταθλητές και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Η απάντηση είναι με δουλειά. Με δουλειά και σοβαρότητα».

Χιλάλ Σουντανί.

Για το γρήγορο γκολ:
«Ήταν σημαντικό για μας. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, έπαιξε καθοριστική σημασία σε ένα ντέρμπι και μας διευκόλυνε. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι».
Για το πρώτο του εντός έδρας ντέρμπι:
«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα σήμερα. Ήταν ένα αληθινό ντέρμπι της Αθήνας. Έδωσα ασίστ στον Σεμέδο και είμαι πολύ χαρούμενος».
Για τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί και με Μπάγερν και την προσπάθεια που έκαναν:
«Ξέραμε ότι το ματς της Τρίτης θα είχε ένταση, τα έδωσαν όλα τα παιδιά που έπαιξαν, αλλά σήμερα δείξαμε χαρακτήρα και αξίζαμε τη νίκη».
Για τον ΜVP του αγώνα:
«Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλό ματς. Ο Μαντί έβαλε όμως ένα πολύ ωραίο γκολ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αξίζει συγχαρητήρια. Παίξαμε επιθετικά, κάναμε αυτό που έπρεπε».
Για τη Μυρτώ:
«Δεν έχει σημασία που είναι φίλη της ΑΕΚ, ήταν μία ωραία χειρονομία που δείχνει πως πραγματικά πρέπει να έχουμε καρδιά».
Για το αν είχε δει τον Σεμέδο στο 1-0:
«Δεν τον είδα, ήθελα να περάσω τη μπάλα από τον τερματοφύλακα, ο Σεμέδο ήταν καλά τοποθετημένος και τελείωσε την ενέργεια».
Για το αν προτιμά 4-3-3 ή 4-4-2:
«Δεν ξέρω, ο κόουτς επέλεξε αυτό το σύστημα, όταν κερδίζεις το σύστημα είναι καλό, όταν χάνεις δεν είναι. Σήμερα ο προπονητής είχε δίκιο, όπως έχει και άλλες φορές που προσαρμόζει την ομάδα».
Για το Παρί - Μαρσέιγ:
«Να με αφήσετε να φύγω για να δω το παιχνίδι».

Μαντί Καμαρά.

«Το πιο σημαντικό από όλα δεν είναι το γκολ και η εμφάνισή μου, είναι να νικά η ομάδα. Αυτό έχει σημασία. Αν μπορώ να βοηθήσω εγώ είναι ωραίο αλλά το σημαντικό δεν είναι να σκοράρεις και να είσαι κορυφαίος, το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα».
Για το επίπονο και κοπιαστικό καλοκαίρι που προηγήθηκε:
«Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, με καλές και κακές στιγμές, Ήταν ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι για μένα μέχρι και την προετοιμασία και μετά σιγά σιγά πιστεύω ξαναβρίσκω τις καλές στιγμές μου».
Για το γκολ που σημείωσε και τις εν γένει προσπάθειες που πήρε με μακρινά σουτ:
«Είναι κάτι που το δουλεύω και το προσπαθώ συχνά, είναι κάτι καλό όταν μετά από δύο - τρεις προσπάθειες να καταφέρνω να σκοράρω».
Για όσα θετικά σχόλια είχε κάνει πριν από λίγο ο Γκιλιέρμε:
«Είναι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για την ομάδα και τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σας ξαναλέω όμως ότι το σημαντικό είναι η ομάδα, είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο για να έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Κι ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του εξηγώντας τον πανηγυρισμό του:
«Αυτό είναι το πάθος που αισθάνομαι για τον Ολυμπιακό, θέλω να ανταποδώσω στον κόσμο και την ομάδα για τη στήριξή τους. Θέλησα να ανταποδώσω με αυτή την κίνησή μου να δείξω το σήμα».

Ρούμπεν Σεμέδο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίξαμε πολύ καλά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, γιατί όλοι βοήθησαν».
Για το γκολ του:
«Πάντα είναι ωραίο να σκοράρεις, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη και ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε».
Για το κλειδί της αναμέτρησης:
«Το κλειδί όπως πάντα είναι η ομαδική μας δουλειά μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε τα παιχνίδια, αυτό κάναμε και σήμερα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έπρεπε να παίξουμε καλά και νομίζω ότι αυτό κάναμε».

Γιώργος Μασούρας.

«Ήταν μία πολύ δίκαιη νίκη, δεν άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο η ΑΕΚ. Κρατάμε τους τρεις πόντους. Προτιμώ να υπάρχει ουσία παρά να είχαμε κάνει μια καλή εμφάνιση και να μην παίρναμε τη νίκη.
Θεωρώ ότι κρίθηκε στην επιμονή μας, είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν οπισθοχωρήσαμε εκτός από ένα μικρό διάστημα, η πίεση ψηλά στον αντίπαλο έφερε τη νίκη».
Για την ενδεχόμενη κούραση μετά το ματς με την Μπάγερν:
«Ακολούθησαν αρκετές μέρες από την Τρίτη. Υπάρχουν βέβαια πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τα όποια κενά. Δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι».
Για το αν μετράνε περισσότερο τα ντέρμπι:
«Πρέπει να κερδίζουμε τα ντέρμπι. Πέρυσι στην βαθμολογία μας κόστισαν τέτοια χαμένα ματς. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις πόντους.
Σε προηγούμενα παιχνίδια παρόλο που προηγούμασταν, αφήναμε υπόνοιες ότι θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε και σε ένα ματς μάλιστα το πληρώσαμε».
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:
«Όλοι γνωρίζουμε ότι τον ρυθμό και την ένταση δεν μπορεί να τους καλύψει καμία προπόνηση. Όταν αγωνίζεσαι συνέχεια συνηθίζει το κορμί σου, και μπορείς να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη., Είναι καλύτερο να παίζεις, παρά να μένεις πολύ καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων».
Για την εμφάνιση της ΑΕΚ:
«Είχε αξιοπρεπή εμφάνιση η ΑΕΚ. Ήταν επικίνδυνη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είχε ταυτότητα μεγάλης ομάδας, αλλά η δική μας διάρκεια υπερτέρησε και κατορθώσαμε να πάρουμε αυτό το ματς σχετικά εύκολα».
Για το δύσκολο πρόγραμμα από το οποίο βγήκε ο Ολυμπιακός:
«Όταν κερδίζεις και βρίσκεσαι στην κορυφή και πας να αγωνιστείς σε μια δύσκολη έδρα, σου δίνει ώθηση. Θέλαμε να κάνουμε το απόλυτο με 2 νίκες πρωταθλήματος και μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν. Και το κάναμε, ολοκληρώνοντας έναν δύσκολο κύκλο παιχνιδιών».
Για το αν το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων:
«Να μην λέμε ότι είναι νωρίς. Φαίνεται ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής, κυρίως για την διάρκεια τους στα εκτός έδρας ματς. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει και με τα playoffs, θα πρέπει να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας εκεί».
Για το VAR και τις στιγμές αμηχανίας μέχρι να επικυρωθεί ένα γκολ:
«Είναι περίεργο. Μέσα στην ένταση του παιχνιδιού σου έρχεται πολύ άσχημο. Δεν συνειδητοποιείς τι έγινε. Αλλά όταν το βλέπεις με καθαρό μάτι απέξω, καταλαβαίνεις ότι ίσως ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή, αισθάνεσαι ότι αδικήθηκες. Αλλά δεν μπορείς να αφήνεις υπόννοιες στον εαυτό σου. Έχει μπει στο ποδόσφαιρο, πρέπει να το αποδεχτούμε και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου