Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ξεκινάνε τα γλέντια στην Basket League! Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας!

Basket League (20η αγωνιστική): Ο ΠΑΟΚ νικητής στο ντέρμπι με τον Άρη (αποτελέσματα και βαθμολογία)
Τα γλέντια ξεκίνησαν για τα καλά στην Basket League, καθώς μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ κατά της ΚΕΔ και του Βασιλακόπουλου για την διαιτησία των κιτρινόμαυρων στον αγώνα με το Περιστέρι, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην σημερινή της ανακοίνωση επιτίθεται κατά της διαιτητικής τριάδας Παπαπέτρου – Τζαφλέρη – Καλογερόπουλου που σφύριξαν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία, σε μια αναμέτρηση όπου οι πράσινοι επικράτησαν με 88-104.
Ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του χαρακτηρίζει ως πρωταγωνιστές του αγώνα τους διαιτητές, οι οποίοι και δημιούργησαν ένα πέπλο προστασίας υπέρ του ΠΑΟ. Παράλληλα τονίσουν ότι οι εποχές όπου ο ΠΑΟΚ σιωπούσε σε ανάλογες διαιτησίες πέρασε ανεπιστρεπτί.
Επιπλέον να θυμίσουμε και την χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, όπου οι ιθύνοντες του συλλόγου τονίζουν ότι σύντομα οι υπεύθυνοι της ΕΟΚ θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Κύριε Βασιλακόπουλε, κύριοι της ΕΟΚ,
σας υπενθυμίζουμε, ότι η ΑΕΚ BC εδώ και πέντε χρόνια έχει επενδύσει εκατομμύρια για το ελληνικό μπάσκετ, σε αγώνες και δράσεις, κι αυτό έχει αναγνωριστεί από το σύνολο της κοινωνίας και το σύνολο του ελληνικού και διεθνούς Τύπου, έχει φέρει τους τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί.
Η AEK ΒC έχει φτιάξει ταινία, με παγκόσμια απήχηση, με πρωταγωνιστή τον ‘Ελληνα αθλητή και διακύβευμα τη νίκη της προσφυγιάς, που έχει μάθει να μη σκύβει το κεφάλι. Έχει διοργανώσει το καλύτερο Φάιναλ Φορ της Ιστορίας με δικά της έξοδα, προβάλλοντας ξανά την Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις της, και απέδειξε, ότι οι Έλληνες μπορούν να διοργανώσουν ένα άρτιο αθλητικό τουρνουά, μέσα σε 19 ημέρες. Με λίγα λόγια ως οργανισμός έχουμε πληρώσει εκατομμύρια από την τσέπη μας για να διαφημίσουμε το άθλημα. Εσείς πληρώνεστε για να δυσφημείτε το άθλημα!
Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι θα δώσουμε τη μάχη μας για να επικρατήσει η αξιοκρατία και το δίκαιο. Εμείς δεν θα αποχωρήσουμε. Θα μείνουμε εδώ. Θα παλέψουμε στο φως. Εσείς θα αποχωρήσετε, από το μπάσκετ.
Καλούμε τους οπαδούς μας να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και τον τίμιο αγώνα μας. Τους καλούμε να μην παρασυρθούν και μην απαντήσουν σε προκλήσεις όλων όσοι έχουν μάθει να απεργάζονται σενάρια στο σκοτάδι. Τους καλούμε να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα. Μόνο υπερηφάνεια πρέπει να νιώθουν οι οπαδοί της ΑΕΚ για όσα έχουμε πετύχει έως σήμερα και όσα θα πετύχουμε στο μέλλον. Μόνο υπερηφάνεια πρέπει να νιώθουν για τον αγώνα, που δίνουμε και για τον αγώνα, που θα δώσουμε μέχρι την τελική δικαίωση.
Η ΑΕΚ ΒC θα συνεχίσει αυτό το μοναχικό αγώνα με κάθε νόμιμο μέσο, σεβόμενη την Ιστορία της και τη συμβολή της στη διαρκή προβολή του ελληνικού μπάσκετ έως τα πέρατα του κόσμου, εντός και εκτός παρκέ.
Φίλοι και Φίλες της ΑΕΚ,
Η ΑΕΚ ξαναέγινε «Βασίλισσα». Το διαχρονικό λαϊκό σύνθημα-απαίτηση στην εποχή της αναγέννησης σύντομα έγινε πραγματικότητα. Με την ίδια δυναμική και την ίδια διάθεση, αλλά κυρίως με τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία, που συνιστούν για μας στάση ζωής θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, με στόχο πάντα τις κορυφές.
ΑΕΚ ΒC».

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Για δεύτερη φορά μετά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ, θεωρούμε ότι πρέπει να τοποθετηθούμε δημόσια και το κάνουμε για τους εξής λόγους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο “PAOK Sports Arena” και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη και άψογη ατμόσφαιρα στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τους περιμένουμε σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο τους κατόχους διαρκείας της φετινής περιόδους, τους οποίους και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, αλλά όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η παρουσία σας μόνο δύναμη μπορεί να δώσει και στην ομάδα και σε όλους μας.
Θέλουμε, επίσης, να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του στο χθεσινό παιχνίδι. Ένας σαφώς καλύτερος και πιο ισχυρός αντίπαλος αυτή την εποχή, νίκησε δίκαια και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το αναγνωρίσουμε. Αυτό που είναι όμως ακατανόητο, είναι ο λόγος για τον οποίο οι διαιτητές, σε έναν τέτοιο ωραίο αγώνα, επιδιώκουν να είναι και πάλι αυτοί οι πρωταγωνιστές. Ακόμη και όταν η διαφορά των δύο ομάδων είναι προφανής, δημιουργούν ένα πέπλο προστασίας και καταστρέφουν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα εξοργίζοντας τους φιλάθλους.
Τόσο δύσκολο τους είναι να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα και υποβαθμίζουν το άθλημα που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο;
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, υπενθυμίζοντας σε όλους, ότι οι εποχές που ο ΠΑΟΚ δεν μιλούσε, σιωπούσε και τα αποδεχόταν όλα χωρίς αντίδραση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου