Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Οι Βαυαροί διέσυραν στο Λονδίνο την Τότεναμ! Τότεναμ-Μπάγερν Μονάχου 2-7 (Champions League)

Τότεναμ - Μπάγερν 2-7: Τρόμος... (vid)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στον οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, οι Βαυαροί διέσυραν την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο με 2-7 και έγιναν η πρώτη ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που πετυχαίνει 7 γκολ μέσα στην Αγγλία.
Πλέον η Μπάγερν Μονάχου με τους 6 βαθμούς της σε δύο αγώνες στο τσάμπιονς λιγκ είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Σε ότι αφορά τον αγώνα η Τότεναμ ήταν αυτή που προηγήθηκε πρώτη στο σκορ με τον Σον στο 12'. Αλλά μετά οι Βαυροί ξεκίνησαν το γλέντι. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Κίμιχ στο 15' με εξαιρετικό δυνατό σουτ. Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Νόιερ ήταν εντυπωσιακός και νίκησε τόσο τον Άλι στο 18΄ όσο και τον Σον στο 20'. Ο διεθνής γκολκίπερ είχε ακόμα μια σούπερ επέμβαση στο 26' και την προσπάθεια του Κέιν. Τελικά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 45' έδωσε προβάδισμα ο Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν Μονάχου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί έκαναν ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της ιστορίας τους. Στο 53' ο Γκνάμπρι πέτυχε το 3-1 και στο 55' ο ίδιος παίκτης με εξαιρετική κούρσα σημείωσε το 4-1. Οι Σπερς αντέδρασαν και στο 61΄ο Ρόουζ κέρδισε πέναλτι, με τον Κέιν να ευστοχεί και να μειώνει σε 4-2.  Η Μπάγερν συνέχισε να δίνει απαντήσεις και στο 85' ο Γκνάμπρι  πέτυχε χατ τρικ σημειώνοντας το 5-2. Οι Βαυαροί έκαναν ό,τι ήθελαν στο παιχνίδι και στο 87' ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το 6-2. Στο 88' ήρθε και το έβδομο γκολ, με τον Γκνάμπρι να κάνει καρέ και να διαμορφώνει το 7-2!

Τότεναμ: Γιορίς, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Σισοκό, Αλι (71' Μόουρα), Γουίνκς (81' Λαμέλα), Ντομπελέ (64'), Σον, Κέιν

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ (72' Μαρτίνεθ), Αλάμπα (46' Τιάγκο), Σούλε, Κίμιχ, Παβάρ, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Τολισό, Λεβαντόφσκι, Κομάν (71' Πέρισιτς)

2ος Ομιλος


Βαθμολογία

1. Μπάγερν 10-2  6
2. Ερυθρός Αστέρας 3-4  3
3. Ολυμπιακός 3-5  1
4. Τότεναμ 4-9  1

Επόμενη αγωνιστική 22/10

Ολυμπιακός - Μπάγερν
Τότεναμ - Ερυθρός Αστέρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου