Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 5 χρόνια ο Κωστή!

Υπέγραψε στον Θρύλο ο Κωστή
Και με την βούλα παίχτης του Ολυμπιακού ο Ιωάννης Κωστή! Ο 19χρονος διεθνής Κύπριος υπέγραψε συμβόλιο για 5 χρόνια με τους ερυθρόλευκους.
Μάλιστα την Τρίτη ο Κωστή θα επισκεπτεί το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη όπου θα γνωρίσει τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και τους νέους συμπαίχτες του.
Ο Κωστή πάντως θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Σαλαμίνα και μετά θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Δείτε τι δήλωσε ο μάνατζερ του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Active»:

«Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή.
Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου