Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Όργια της ''εξυγίανσης'' στην Τρίπολη! Οι Μανούχος και Ευαγγέλου αρνήθηκαν πέναλτι στον Αστέρα! Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2

«Διπλό»... εξυγίανσης για ΠΑΟΚ!
Στο ίδιο θέατρο παραλόγου σε ένα ακόμη παιχνίδι της ''εξυγίανσης''. Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ ο διαιτητής Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας, καθώς και ο διαιτητής VAR Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών αρνήθηκαν να υποδείξουν πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης.
Πιο συγκεκριμένα στο 40' σε εκτέλεση κόρνερ για τον Αστέρα, Βαρέλα και Μάτος κάνουν πέναλτι σε Μπαράλες και Ντάνι Σουάρεθ αντίστοιχα και οι Μανούχος, Ευαγγέλου αρνούνται την οφθαλμοφανέστατη παράβαση. 
Μια φάση που έγινε στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο ρέφερι μίλησε και με το VAR, αλλά δεν πήγε καν να δει τη φάση στην οθόνη και προτίμησε να συνεχίσει το παιχνίδι.
Σε ότι αφορά τα γκολ της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Σβιντέρσκι και αυτογκόλ του Μαρτίνεζ στο 33' και 47' αντίστοιχα, για να μειώσει απλά ο Αστέρας Τρίπολης στο 58' με τον Σουάρεθ.

Πόσο ακόμα ο Γραμμένος με τον Περέιρα θα ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεζ, Ματρικάρντι (89′ Φερνάντεθ), Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (77′ Χαουρέγκι), Καπίγια, Ριέρα (82′ Σίτο), Φερνάντεζ, Μπαράλες
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός, Ελ Καντουρί (77′ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67′ Μαουρίσιο), Σβιντέρσκι (77′ Άκπομ) 
Δείτε την φάση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου