Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Πλήρωσε τα πολλά λάθη του και μπήκε σε περιπέτειες! Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1 (Champions League)

Κρίμα! Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία!
Πλήρωσε τα πολλά λάθη του και γνώρισε την ήττα ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα κινδυνεύει ακόμα και η τρίτη θέση στο Europa League.
Πολλά λάθη από τον Πέδρο Μαρτίνς σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα, καθώς έκανε εκτεταμένο ροτέισον αφήνοντας αρκετούς από τους βασικούς παίχτες εκτός αποστολής, ενώ δεν έκανε καλή διαχείριση και κατά την διάρκεια του αγώνα.
Πάλι λάθος του Μεριά, καθώς φέρει τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός.
Αρκετά αυστηρή η δεύτερη κίτρινη που δέχεται ο Μπενζιά για φάουλ που κάνει πάνω στον Κάνιας, με συνέπεια να μείνει με δέκα παίχτες από το 57' ο Ολυμπιακός.
Το γκολ των ερυθρόλευκων σημείωσε ο Σεμέδο στο 37', ενώ για τους Σέρβους σκόραραν οι Βούλιτς στο 62' και Μιλούνοβιτς και Μποάκι στο 87' και 91' αντίστοιχα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, παρατάσσοντας τον Ολυμπιακό με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο και Μεριά στο κέντρο της άμυνας, Τσιμίκα και Τοροσίδη στα αμυντικά άκρα. Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά στο κέντρο, Μασούρας και Λοβέρα στα εξτρέμ, Μπενζιά σε ρόλο οργανωτή και ο Γκερέρο στην επίθεση.
Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 13' σε σουτ του Λοβέρα. Στο 23' πολύ καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Γκερέρο πέρασε μόλις άουτ. Στο 24' σέντρα του Τσιμίκα, κεφαλιά του Γκερέρο η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ. Στο 37' γκολ για τους ερυθρόλευκους με τον Σεμέδο. Ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ, ο Σεμέδο έκανε το γύρισμα, ο τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα, Μπόργιαν, δεν έβαλε καλά τα χέρια του, με αποτέλεσμα η μπάλα να μπει στα δίχτυα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακού μπροστά στο σκορ με 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και ο Ερυθρός Αστέρας απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Γιόβαντσιτς στο 49'. Στο 56' νέα ευκαιρία για τους Σέρβους, αλλά του σουτ του Πάρα πέρασε άουτ. Στο 60' δυνατό σουτ του Ρόντιτς η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 62' ο Ερυθρός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού και με σουτ του Βούλιτς έφτασε στην ισοφάριση. Στο 76' σουτ του Μπόακι η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 85' μακρινό σουτ του Καμαρά έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα. Στο 86' τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μεριά που ακάλυπτος από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 87' οι Σέρβοι έφτασαν στο γκολ με τον Μιλούνοβιτς ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και πιάνοντας στον ύπνο Σεμέδο και Μπουχαλάκη. Στο 91' ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε και τρίτο γκολ αυτήν την φορά από τον Μποάκι που κέρδισε στην εναέρια μονομαχία τον Σεμέδο.
Τελικό σκορ 3-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου την Κυριακή.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -5
Μεριά -3
Σεμέδο -4
Τορίσίδης -5
Τσιμίκας -6
Μπουχαλάκης -4
Καμαρά -6
Μπενζιά -5
Λοβέρα-6
Μασούρας -6
Γκερέρο -5

Ποντένσε -5
Ομάρ -6
Ελ Αραμπί -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -4

Ερυθρός Αστέρας: Μπόριαν, Ντεγκενέκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Γιόβανσιτς (55’ Βούλιτς), Γκόμπελιτς, Κάνιας (73’ Πέτροβιτς), Φαν Λα Πάρα (62’ Μποάκιε), Μάριν, Γκαρσία, Τομανέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Καμαρά (89’ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Μασούρας (79’ Ελαμπντελαουί), Μπενζιά, Λοβέρα (61’ Ποντένσε), Γκερέρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου