Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Κύριε Γραμμένε για τα επεισόδια στην σχολή κ15 της Θεσσαλονίκης που είχατε χαθεί;

Στη Θεσσαλονίκη που ήταν ο Γραμμένος;
Εκτός από τους δημοσιογράφους του ...σάιτ της αλήθειας, μας προέκυψε και ένας άλλος επιλεκτικός στο θέμα καταδίκης της βίας, ο λόγος για τον Γραμμένο της ΕΠΟ. 
Ο Βαγγέλης Γραμμένος έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία της Γερμανίας σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα Νέων του Ολυμπιακού με την Μπαγέρν Μονάχου, όπου κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους οπαδούς της γερμανικής ομάδας και τραυμάτισαν κάποιους εξ' αυτών. Προφανώς και η κίνηση του προέδρου της ΕΠΟ ήταν πολύ σωστή και θα πρέπει η βία από όπου και να προέρχεται να καταδικάζεται.
Όμως ο κύριος Γραμμένος δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία, ούτε έστειλε καμία επιστολή στην ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία είναι υπεύθυνη για τα παιχνίδια αυτά, όταν 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στην σχολή της κ15 του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια φιλικού αγώνα όπου τραμπούκισαν και στην κυριολεξία ξεβράκωσαν τους νεαρούς αθλητές του Ολυμπιακού.
Εκεί ο κύριος Γραμμένος γιατί δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση καταδίκης του άθλιου αυτού περιστατικού; δεν καταδικάζει την βία από όπου και αυτή προέρχεται;
Τώρα όσον αφορά τους δημοσιογραφούς του ...σάιτ της αλήθειας που έγραψαν πάνω από δέκα άρθρα για την επίθεση στου Ρέντη, στην αντίστοιχη περίπτωση της Θεσσαλονίκης δεν έγραψαν ούτε ένα άρθρο καταδίκης, αλλά για να είμαστε και λίγο ρεαλιστές από αυτούς δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου