Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ξέσπασε με πεντάρα η Τότεναμ! Τότεναμ-Ερυθρός Αστέρας 5-0 (Champions League)

Τότεναμ - Ερυθρός Αστέρας 5-0: Ξέσπασαν οι Spurs! (vid)
Μετά τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα τόσο σε αγγλικό πρωτάθλημα, όσο σε Λιγκ Καπ όπου και ήρθε ο αποκλεισμός από την Κόλτσεστερ, καθώς και η επτάρα από την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, ήρθε το ξέσπασμα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.
Η αγγλική ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με το εντυπωσιακό 5-0.
Εξαιρετικό ξεκίνημα των Σπερς, που με το καλημέρα του ματς πήραν τον έλεγχο, πίεσαν ασφυκτικά και πριν την ολοκλήρωση του 20λεπτου είχαν πετύχει δυο γκολ. Στο 9΄ ο Κέιν πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο τέρμα, με άψογο τελείωμα του Σον. Ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, ισορρόπησε και έδειξε ικανός να απειλήσει. Μάλιστα, είχε καλές ευκαιρίες να απειλήσει. Στο 27΄Φαν λα Πάρα νικήθηκε από τον Γκαζανίγκα, ενώ  Ματέο Γκαρσία ένα λεπτό αργότερα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Σέρβους ήρθε στο 36', αλλά ο Μάριν από καλή θέση αστόχησε. Ωστόσο, η Τότεναμ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και τρίτο τέρμα πριν το τέλος του α' ημιχρόνου. Ο Ντομπελέ έκλεψε από τον Μάρι, έδωσε υπέροχα στον Σον, ο οποίος σημείωσε το 3-0.
Οι Λονδρέζοι είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στην επανάληψη και πέτυχαν ακόμα δυο τέρματα. Στο 57' ο Λαμέλα γύρισε υπέροχα, πλάσαρε άψογα κάνοντας το 4-0, ενώ στο 72' ο Κέιν με πανέξυπνο πλασέ διαμόρφωσε το 5-0.
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά για την 4η αγωνιστική του Champions League την Τετάρτη 6/11 στο Βελιγράδι.

Τότεναμ: Γκατσανίγκα, Οριέ, Ντάβινσον Σάντσες, Βερτόνγκεν (73' Φόιθ), Ντέιβις, Σισοκό, Ντομπελέ, Λαμέλα, Άλι (79' Λο Σέλσο), Σον (68' Ντάιερ), Κέιν

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντικ, Κάνιας (62' Πέτροβιτς), Βούλιτς, Γκαρσία, Μάριν, Φαν λα Πάρα (82' Βουκάνοβιτς), Μέντες (62' Πάνκοβ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου