Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ο Βελλίδης ...χάρισε την νίκη στον ΠΑΟΚ! ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0 (πρωτάθλημα)

Επαθε… Ζίβκοβιτς ο Βελλίδης (vids) | in.gr
Απίθανα πράγματα είδαμε για άλλη μια φορά στο πρωτάθλημα της ''εξυγίανσης''. Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λαμία με 3-0 έχοντας ως κορυφαίο του...παίχτη τον τερματοφύλακα της Λαμίας τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να δεχτεί γκολ.
Ο τερματοφύλακας της Λαμίας έχει τεράστια ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ που δέχεται η ομάδα του στο 2' και στο 6' καθώς στο πρώτο γκολ ο Μίσιτς έκανε ένα τυπικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, ο πρώην τερματοφύλακας του Δικεφάλου έδειχνε έτοιμος να πάρει… αγκαλιά την μπάλα. Αλλά αυτή… ζωντάνεψε στα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα της Λαμίας. Ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη ο Λημνιός πήρε την κεφαλιά, νικώντας κατά κράτος τον Βάντερσον και ο Βελλίδης μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα του, κάνοντας ακόμη μία πολύ κακή εκτίμηση της φάσης. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 11' ο Στοχ μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Λαμίας, έβγαλε παράλληλη μπαλιά και ο Σβιντέρσκι με το τακουνάκι διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμα, ακόμα και σε αυτήν την φάση πάντως ο Βελλίδης πάλι παρίστανε το άγαλμα.
Το υπόλοιπο μέρος της αναμέτρησης ήταν πλέον τυπική διαδικασία με τον μπαοκ να παίρνει μια ακόμη ''άξια''.

ΥΓ. Πάντως έχουμε απορία πως γίνεται όλοι αυτοί οι τερματοφύλακες με τον Ολυμπιακό να βγάζουν τα άπιαστα και με τον ΠΑΟΚ να κάνουν τόσα λάθη; δεν μπορεί σύμπτωση θα είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου