Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Συνεχίζονται οι ομορφιές της ''εξυγίανσης''!Σφαγή της ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ! ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0

ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0
Συνεχίστηκαν και αυτήν την αγωνιστική τα όργια της ''εξυγίανσης''! Πιο συγκεκριμένα οι Κουμπαράκης και ο ρέφερι που ήταν στο VAR, Ζαχαριάδης, έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να χαρίσουν το διπλό στην ΑΕΚ, όμως ούτε και έτσι τα κατάφεραν καθότι το αεκάκι αναδείχθηκε 0-0 με την Λάρισα.
Για την ακρίβεια για ένα ακόμη παιχνίδι ο Βράνιες γλύτωσε την κόκκινη κάρτα και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Ντάουντα, από τον Βράνιες.

ΥΓ. Περέιρα να χαίρεσαι τους διαιτητές σου.
ΥΓ2. Όλα τα ''αντικειμενικά'' σάιτ ασχολούνται με τον αγωνιστικό χώρο του «Arena», που για έναν ακόμη αγωνιστική είχε τα χάλια του, αλλά όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε σε αυτές τις ακατάλληλες συνθήκες δεν είδαμε τα ίδια άρθρα. Γιατί άραγε;

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Μόρας, Μπέρτος, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (91' Χαλκιαδάκης), Κάτσε (84' Φατιόν), Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Ντάουντα (72' Νούνιτς).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (74' Ζεράλντες), Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Χουλτ, Μάνταλος (84' Οικονόμου), Λιβάια, Ολιβέιρα (46' Ντέλετιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου