Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι αποβολές που χάρισε στον παοκ ο Δημητρόπουλος.

Οι κόκκινες που χάρισε ο Δημητρόπουλος στον ΠΑΟΚ (vid)
Επειδή βγήκαν τα γνωστά παπαγαλάκια μετά το τέλος του αγώνα και ξεκίνησαν πάλι με την γνωστή καραμέλα περί διαιτησίας,το KOKKINO DNA σας παρουσιάζει με στοιχεία και βίντεο το ποιος ήταν ο ευνοημένος και ποιος ο αδικημένος από το ντέρμπι της Κυριακής.
Φάση πρώτη ο Τζαβέλλας παίρνει καροτσάκι τον Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος απαντάει με μπουνιά,στην συνέχεια ο Τζαβέλλας επίσης απαντάει με σπρωξίματα και μπουνιές στην μέση του Σέρβου άσου του Ολυμπιακού. Επομένως ή αποβάλλεις και τους δύο ή για κρατήσεις το παιχνίδι σε ήρεμα επίπεδα δεν αποβάλεις κανένα,εδώ ο Δημητρόπουλος ακολούθησε τον δεύτερο δρόμο.
Φάση δεύτερη ο διαιτητής δεν δίνει κίτρινη σε επικίνδυνο παιχνίδι του Μπερμπάτοφ πάνω στον Σιόβα στο 25'.
Φάση τρίτη ανύπαρκτη κίτρινη στον Ζντίελαρ,τον πάνε καροτσάκι Αθανασιάδης και Τζαβέλλας στο κόρνερ και ο διαιτητής βγάζει κίτρινη στον Σέρβο που ούτε καν διαμαρτυρήθηκε(!!!!),να θυμίσουμε ότι λίγα λεπτά αργότερα ο Ζντίελαρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη,αν δεν είχε δοθεί η πρώτη κίτρινη,δεν θα είχαμε κατά συνέπεια και την αποβολή.
Φάση τέταρτη στην παραπάνω φάση θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζαβέλλας, ο διαιτητής κλείνει επιδεικτικά τα ματιά.
Φάση πέμπτη ο Τζιώλης πάει να κόψει την καριέρα στον Μποτία,καθώς με αυτό το πάτημα θα μπορούσε να του καταστρέψει τον αστράγαλο και να έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης πολλούς μήνες. Εδώ οι ''κύριοι'' ''αντικειμενικοί'' δεν υπάρχει αποβολή;στην φάση δεν δόθηκε ούτε φάουλ(!!!!)


Στις μόνες φάσεις που δικαιούται να φωνάζει ο παοκ είναι τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ που δόθηκαν σε Μακ και Σκόνδρα,σε φάσεις όμως που η μπάλα ήταν από τα πλάγια και όχι τετ α τετ όπως έβγαινε ο Ντουρμάζ στο 52' που ο βοηθός Ακριβός ανακάλυψε οφσάιντ. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν πολλά ανάποδα σφυρίγματα υπέρ του παοκ με αποκορύφωμα το φάουλ ανακάλυψη στον Φορτούνη που έβγαινε με προϋποθέσεις για το 2-0.


ΥΓ.  Κύριε Σαββίδη αν δεν σας αρέσουν οι Έλληνες μπορείτε πολύ απλά να αποχωρήσετε δεν σας κρατάει κανένας,κοίταξε να φτιάξεις πρώτα τους ούγκανους οπαδούς σου και άσε ήσυχους όλους τους υπολοίπους Έλληνες.
ΥΓ2. Και όσον αφορά την διαιτησία φέτος σε έχει πάει τρένο ευνοήθηκες σε όλα τα ντέρμπι στην Τούμπα Ολυμπιακός,αεκ,παο,πήρες μούφα πέναλτι με Πλατανιά,έβαλες γκολ οφσάιντ και δεν δόθηκε πέναλτι στον Ατρόμητο-επίσης εκεί μπουκάλι χτύπησε τον Λαζαρίδη,αλλά είπαμε η φιλοξενία της Τουμπάς είναι διαφορετική- και στον Παναιτωλικό δεν δόθηκε πέναλτι και αποβολή υπέρ του στις καθυστερήσεις. Αλλά είπαμε ας είναι καλά το γλείψιμο των ''αντικειμενικών''.

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου