Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΟΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΚΟΥΛΑ!

Απίστευτα εγκλήματα από τον Καλογερόπουλο στο ΟΑΚΑ! Ο διαιτητής απέβαλε λανθασμένα τον Μποτία στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης του Θρύλου με την ΑΕΚ, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαρκάρισμα στον Αραβίδη.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει χτυπήσει το ένα πόδι του με το άλλο, με τον διαιτητή να πέφτει στην παγίδα του και να αποβάλει λανθασμένα τον Μποτία. Τα όργια του Καλογερόπουλου, πάντως, έχουν εξήγηση και αυτή ακούει στο όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο Μελισσανίδης έκανε πέσιμο στον παρατηρητή του αγώνα και φαίνεται πως έπιασαν τόπο οι απειλές του. Μόνο έτσι μπορεί να χτυπήσει τον Θρύλο, καθώς είναι ξεκάθαρο στον αγωνιστικό χώρο πως υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Παράλληλα, ο Καλογερόπουλος στο πρώτο ημίχρονο έκανε τα στραβά μάτια στα συνεχόμενα τραβήγματα του Αραβίδη στον Μποτία, ενώ στο 40’ δεν άφησε το πλεονέκτημα στον Φορτούνη, ο οποίος έβγαινε στην αντεπίθεση.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 76' έδωσε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στον Μιλιβόγεβιτς για χέρι, το οποίο δεν έγινε ποτέ! Ο Σέρβος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Αν είναι δυνατόν. Απίστευτά πράγματα από τον Καλογερόπουλο και σφαγή του Θρύλου στο ΟΑΚΑ. Ενα γκολ - δώρο από τον Καλογερόπουλο στην ΑΕΚ!
Αυτή η εξυγίανσή σας; Με πεσίματα στον παρατηρητητή και τσάμπα μαγκιές θέλετε να παίρνετε τα παιχνίδια; Μόνο έτσι μπορείτε να κοντράρετε τον Ολυμπιακό. Ντροπή σας!


ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Ζουκουλίνι (52’ Πέκχαρτ), Σιμόες, Γιόχανσον (68’ Βάργκας), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης (75’ Μπουονανότε).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Πάρντο (33’ λ. τρ. Σεμπά), Φορτούνης (49’ Ντα Κόστα), Ντουρμάζ (85’ Ντομίνγκες), Ιντέγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου