Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Οσμή σκανδάλου με φόντο το ντέρμπι. Θέλουν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών!


kosmos1
Πλέον η μεθόδευση για να γίνει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, στις 13 Μαρτίου, χωρίς κόσμο, είναι πλέον ορατή. Η απεργία των δικηγόρων συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και σίγουρα την Κυριακή κόντρα στην Βέροια ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον κόσμο στον πλευρό του.
Όμως για τους ερυθρόλευκου εκκρεμεί πλέον η υπόθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ και η κλήση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός λόγω τοποθέτησης που έγινε από κύκλους για τις δράσεις Μελισσανίδη. Εάν θεωρηθεί υπαίτιος, τότε η τιμωρία θα είναι μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.
Το θέμα είναι πότε θα γίνει η εκδίκαση και πότε θα ληφθεί η απόφαση. Εκτός του αγώνα με την Βέροια, το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό στις 13 Μαρτίου.
Άρα το σενάριό τους παίρνει σάρκα και οστά. Και αν δούμε και το πως αντιμετωπίζουν το θέμα του ΜΜΕ τους, τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι υπάρχει μεθόδευση. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιοι δεν θέλουν τον κόσμο του Θρύλου στο πλευρό της ομάδας σε ένα τέτοιο παιχνίδι…

Πηγή:rednews.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου