Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0 (πρωτάθλημα)

Πουλίδο Σαλίνο Βούρος
Ένα ευχάριστο μεσημέρι πέρασαν όσοι επέλεξαν να δουν το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιώντας κατά διαστήματα εξαιρετική εμφάνιση συνέτριψαν με 4-0 τον Ατρόμητο και πλέον θέλουν ακόμη μια νίκη για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο. Ο Μάρκο Σίλβα επανέφερε στην αρχική ενδεκάδα τους Τσόρι Ντομίγκεζ,Καμπιάσο,Κασάμι που ήταν εξαιρετικοί,ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Φουστέρ με τον Κολοβό,καθώς και ο νεαρός Βούρος. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Αλάν Πουλίδο που πέρα από το γκολ που σημείωσε,είχε και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με σουτ εκτός περιοχής από τον Τσόρι, ο Ατρόμητος πήγε να αντιδράσει και έχασε αρκετές ευκαιρίες στο 11΄,στο 32΄,στο 36΄ και στο 38΄,αλλά ο Ρομπέρτο ήταν σε εξαιρετική ημέρα αποσόβησε τους κινδύνους για την εστία του Ολυμπιακού. Στο πρώτο ημίχρονο είχε και ο Ολυμπιακός και άλλες καλές στιγμές στον αγώνα κυρίως με τον Φουστέρ και τον Πουλίδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον Ατρόμητο και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές με συνέπεια να πετύχει και άλλα γκολ με τους Πουλίδο,Καμπιάσο και Φορτούνη που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.Στο 65' ο Κασάμι τροφοδότησε κάθετα τον Πουλίδο και από δύσκολη γωνία ο Μεξικανός φορ με καταπληκτικό άγγιγμα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μπάρκα για το 2-0 των "ερυθρολεύκων".Στο 74' ο Ντομίγκεζ εκτέλεσε το κόρνερ,η μπάλα έφτασε στον Πουλίδο και ο οποίος με το κεφάλι τροφοδότησε τον Καμπιάσο και ο Αργεντινός σούπερ σταρ με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 3-0. Στο 85' ο Φουστέρ είδε αμαρκάριστο τον Ιντέγιε, που προηγουμένως είχε περάσει ως αλλαγή, ο Νιγηριανός ξεπέρασε τους προσωπικούς του αντιπάλους,έδωσε την ασίστ στον ερχόμενο Φορτούνη ο οποίος πέτυχε και το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα στο Βέλγιο και έδειξε ότι με την σωστή ενδεκάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην ρεβάνς με τους Βέλγους στο Καραϊσκάκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας)
Βοηθοί: Ιωάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας), Στυλιανός Τσολάκης (ΕΠΣ Αθηνών)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι (68' Ιντέγε), Καμπιάσο, Ντομίνγκες (79' Μπουχαλάκης), Κολοβός (69' Φορτούνης), Φουστέρ, Πουλίδο.
Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο (75' Κούρος), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (80' Ματέι), Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Γροντής, Παπαδόπουλος (71' Λε Ταλέκ).

Γκολ: 10' Ντομίνγκες, 65' Πουλίδο, 74' Καμπιάσο, 85' Φορτούνης / -
Κάρτες: 26' Κασάμι, 32' Ελαμπντελαουί / 3' Ουσέρο

Βαθμολογία:

Ρομπέρτο -8
Ομάρ -7
Σαλίνο -8
Βούρος -7
Ντα Κόστα -7
Κασάμι -8
Καμπιάσο -9
Τ΄σορι -9
Κολοβός -7
Φουστέρ -8
Πουλίδο -8

Οι αλλαγές

Ιντέγιε -7
Φορτούνης -8
Μπουχαλάκης -7


Μάρκο Σίλβα -8


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου