Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός 1-0 (γιουρόπα λιγκ)

Ηθελέστα και παθέστα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε και ηττήθηκε με 1-0 από μια ανύπαρκτη Άντερλεχτ και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός γιουρόπα λιγκ. Ο Ολυμπιακός είχε μια κατοχή,ανούσια βέβαια κατά μεγάλα διαστήματα έχασε 1-0 από την Άντερλεχτ ύστερα από τραγικό λάθος του Ρομπέρτο σε έξοδο του, που θύμισε ...Μεσολόγγι. Τραγικά άστοχος ο Ιντέγιε που έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες η μία μάλιστα σε κενή εστία!! Ο Ολυμπιακός είχε μπόλικες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κυρίως με τον Ιντέγιε,ενώ είχε και κάποια καλά σουτ με Ντουρμάζ και Μιλιβόγιεβιτς,ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Ρόμπερτο είπε όχι σε τρεις κλασικές ευκαιρίες της Άντερλεχτ,ευκαιρίες όμως που δημιουργήθηκαν από τραγικά λάθη της άμυνας του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα από τον Ντα Κόστα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με Σεμπά και Ντουρμάζ,αλλά από την στιγμή που δέχτηκε το γκολ στο 67',δεν έκανε ούτε φάση. Πολλά λάθη από τον διαιτητή Μπέμπεκ που έδειχνε με σχετική ευκολία κίτρινες σε παίχτες τους Ολυμπιακού,ενώ άφηνε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των Βέλγων,ενώ το κυριότερο λάθος του ήταν που δεν έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Οκάκα στο 33'. Όσον αφορά τον Σίλβα,Σίλβα σε αγαπάμε,σε εκτιμάμε αλλά το έχεις ξεφτιλίσει το θέμα. Είναι δυνατόν σε έναν τέτοιο παιχνίδι να κάνεις δοκιμές στην ενδεκάδα;δόξα τω Θεό υπάρχει το πρωτάθλημα,όπου και μετά την ήττα από τον Καλογερόπουλο έχει χαθεί και το μεγάλο κίνητρο του αήττητου,ποιος ο λόγος να ξεκινήσει ένας άπειρος παίχτης σαν τον Ζντίελαρ βασικός;ποιος ο λόγος που δεν ξεκίνησαν σήμερα ένας εκ των Κασάμι και Καμπιάσο;ποιο το νόημα που έφυγε ο Φινμπόγκανσον το Γενάρη και η ομάδα πλέον έχει μονάχα τον Ιντέγιε που είναι ντεφορμέ;γιατί δεν έχει πάρει ευκαιρίες ο Πουλίδο,ούτε αυτός κάνει;ποιος ο λόγος οι αλλαγές να γίνονται μετά το 75' και όχι νωρίτερα μπας και αλλάξει ο ρυθμός του παιχνιδιού;δεν θέλουμε να το παίξουμε προπονητές,αλλά κάποια πράγματα οφθαλμοφανή.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κονστάντ Βάντεν Στοκ"
Διαιτητές: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία), Τόμισλαν Πέτροβιτς (Κροατία), Μίρο Γκργκιτς (Κροατία)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ναχάρ, Εμποτζί, Ντέσχαχτ, Μπούτνερ (Νάιτινγκ 89'), Μπατζί, Ντεφούρ (Σουάρες 89'), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Τζούριτσιτς (Τιλεμανς 74'), Οκάκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (Κασάμι 69'), Σεμπά (Πουλίδο 81'), Ντουρμάζ (Τσόρι 84'), Φορτούνης, Ιντέγε.
Γκολ: Μπατζί 68'
Δοκάρι: Ιντέγε 9'
Κίτρινες: Ντεφούρ 24', Ντέσχαχτ 54' - Σαλίνο 4', Ζντιέλαρ 34', Ντα Κόστα 58', Σεμπά 66', Μαζουακού 82'

Ρομπέρτο -6
Σαλίνο -8
Ντα Κόστα -7
Μποτία -6
Μαζουάκου -4
Μιλιβόγιεβιτς -6
Ζντίελαρ- 5
Σεμπά -4
Ντουρμάζ -7
Φορτούνης -7
Ιντέγε -4

Κασάμι -6
Πουλίδο -
Τσόρι -

Μάρκο Σίλβα -5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου