Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Πλούσιο παρελθόν με απειλές και εκβιασμούς!

Πλούσιο παρελθόν με απειλές και εκβιασμούς!
Το παρελθόν του... εξυγιαντή δεν είναι σε καμία περίπτωση «καθαρό». Αυτός που θέλει να... εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο με διαιτησίες όπως η χθεσινή, έχει πλούσιο παρελθόν με απειλές και τραμπουκισμούς, σε όλους τους τομείς, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το όνομά του, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, έχει εμπλακεί σε εγκληματικές πράξεις, εκβιασμούς, απειλές και άλλα πολλά.

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τι είχε συμβεί στον πριν από μερικά χρόνια διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Κώστα Λουρόπουλο, όταν ο Μελισσανίδης τον απειλούσε, λέγοντάς του: «Εάν τολμήσεις να υπογράψεις (τη συμφωνία με την Intralot και τα λαχεία), θα σου κόψω το κεφάλι», φέρεται να του είχε πει ο Μελισσανίδης. Το όλο θέμα είχε να κάνει με την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ να έχει ολοκληρωθεί. Οι απειλές δημοσιεύτηκαν ακόμα και στους «Financial Times».

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το παρελθόν του, καθώς έχει ακολουθήσει επίθεση σε Ράπτη, αλλά και στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, συντάκτη του περιοδικού «Unfollow». Κατηγορείτο για λαθρεμπόριο πετρελαίου, με τον Μελισσανίδη να φέρεται να απείλησε τον Χαραλαμπόπουλο πως θα τον δολοφονήσει. Του συστήθηκε κάποιος ως Μελισσανίδης και του είπε μεταξύ άλλων. «Θα μπορούσα να στείλω να σε σκοτώσουν, χωρίς να σε έχω προειδοποιήσει. Αλλά είμαι άντρας και θα βάλω να σε τινάξουν στον αέρα την ώρα που κοιμάσαι. Θα βάλω να σε σκοτώσουν, εσένα, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου κι ό,τι άλλο έχεις. Δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς, θα γίνω ο εφιάλτης σου. Ο φόβος μου θα σε καταδιώκει παντού».

Από εκεί και πέρα, απευθυνόμενος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση του ασυμβίβαστου ΑΕΚ-ΟΠΑΠ, τους είπε «στ’ αρχ@@@α μου».

Στις 31 Μαρτίου 2014, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, ύστερα από 20 χρόνια καθυστέρησης. Ποινή εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ την ημέρα, που δεν εφαρμόστηκε όμως, αφού η έφεση είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για υπόθεση που ανατρέχει στην περίοδο 1992/95.

Η ΔΟΥ Γλυφάδας έχει καταλογίσει βεβαιωμένη οφειλή ύψους 14,4 εκατομμυρίων ευρώ, για υπόθεση λαθρεμπορίου.

Τέλος, απειλές έχει δεχτεί και ο Νίκος Νικολόπουλος. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε καταγγείλει πέρυσι τον Απρίλιο ότι είχε δεχθεί απειλητικά sms από τον Μελισσανίδη, σ’ ένα από τα οποία αναφερόταν ότι θα του κόψει τα πόδια με πριόνι!

Και τόσες μα τόσες άλλες περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Μελισσανίδης σε επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Πηγή:gavros,gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου