Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-1 (κύπελλο)


Ο Ολυμπιακός έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση έπειτα μετά το 5-0 στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης,δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα στον επαναληπτικό και με το 1-1 εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός παίζοντας με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του,είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι,αλλά η ομάδα της Τρίπολης ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με τον Ιγκλέσιας στο 20'. Οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες αλλά δίχως αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φουστέρ εκτέλεσε φάουλ, ο Ντα Κόστα πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έτσι είχαμε το 1-1 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ο Αστέρας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε ο Ντουντού στο 86' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Προκλητικοί οι παίχτες του Αστέρα,με την κλωτσιά να πέφτει και πάθος λες και ήταν τελικός τσάμπιονς λιγκ,αλλά είπαμε ''παράρτημα'' του Ολυμπιακού. Επίσης τα γνωστά παπαγαλάκια ανακάλυψαν ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ της Τρίπολης στο 44',ενώ στο ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο παίχτης δηλ. ο Γιάννου είναι για λίγα εκατοστά εκτεθειμένος.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Βοηθοί: Δημήτριος Βέρρης, Παναγιώτης Κασσαβέτης
Αστέρας (Τερεζόπουλος): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Αλόκο, Τριανταφυλλόπουλος, Μούκαμ, Δημούτσος (56' Χαμντανί), Ντουντού, Ιγκλέσιας, Μάσα (72' Ιγκόρ), Τσοκάνης, Γιάννου (76' Ιωαννίδης)
Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Τσιμίκας (46' Σάλιακας), Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης (90' Λάτσι), Κασάμι, Σεμπά, Κολοβός, Φουστέρ (90' Μανθάτης), Πουλίδο
Γκολ: 20' Ιγκλέσιας / 54' Ντα Κόστα
Κίτρινες κάρτες: Μάσα, Ιγκλέσιας, Ντουντού, Δημούτσος, Χαμντανί / Τσιμίκας, Κασάμι, Σάλιακας
Κόκκινη κάρτα: 86' Ντουντού

Βαθμολογία παιχτών

Καπίνο - 6
Τσιμίκας -5
Ντα Κόστα -8
Βούρος -6
Σαλίνο -7
Μπουχαλάκης -7
Κασάμι -6
Σεμπά -6
Κολοβός -7
Φουστέρ -8
Πουλίδο -6

Σάλιακας -6
Λάτσι -
Μανθάτης-


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου