Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ολυμπιακός-παοκ 1-0 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιάσει επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ με γκολ του Ομάρ. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 8' με γκολ του Νορβηγού μπακ. Από και έπειτα οι ερυθρόλευκοι έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού,δεν απειλήθηκαν μεν,χαρακτηριστικό ότι ο παοκ έκανε μόλις μια τελική στο παιχνίδι,αλλά δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν και τις προσπάθειες τους. Από την πλευρά του παοκ είχαμε τα γνωστά καραγκιοζιλίκια κυρίως από την πλευρά του Τζαβέλλα που προκαλούσε από το πρώτο λεπτό παίχτες και οπαδούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που δημιουργούσε κάποιες φάσεις και θα μπορούσε να φτάσει στην επίτευξη κάποιου γκολ. Μάλιστα ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 55' με τον Φορτούνη ύστερα από μπαλιά του Πάρντο,ενώ στο 83' ο Φουστέρ έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά ύστερα από μπαλιά του Ομάρ. Στο 65' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζαβέλλας,μια κίτρινη που έπρεπε να φάει πολύ νωρίτερα,ενώ στο 70' αποβλήθηκε και ο Ζντίελαρ ,να επισημάνουμε ότι η πρώτη κίτρινη ήταν ανύπαρκτη. Όσον αφορά τον Σίλβα θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει με ένα εξάρι και ένα οκτάρι για να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία στο κέντρο,ενώ θα μπορούσε και από την στιγμή που είχαν κιτρινιστεί και τα δύο αμυντικά χαφ να είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα τις αλλαγές για να γλυτώσεις την αποβολή. Όσον αφορά τον διαιτητή σφύριζε συνεχώς και με ανύπαρκτα πολλές φορές φάουλ με συνέπεια να χαλάσει ο ρυθμός του αγώνα,άργησε να αποβάλει τον Τζαβέλλα,ανύπαρκτη η πρώτη κίτρινη στον Ζντίελαρ,ενώ ελέγχεται και μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο για πέναλτι πάνω στον Πάρντο. Οι βοηθοί του έκαναν από ένα λάθος σε κάθε ομάδα.

 Η ταυτότητα του αγώνα
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο,  Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (80΄Φουστέρ), Πάρντο (83' Σεμπά), Ντουρμάζ (73' Μπουχαλάκης), Ιντέγε
ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας (68΄Σκόνδρας), Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (63' Γκολάσα)
Διαιτητής: Δημητρόπουλος Βοηθοί: Ακρίβος, Τουμπακάρης 4ος διαιτητής: Κουκουλάκης
Γκολ:  Ελαμπντελαουί (8)
Κίτρινες: Τσίμιροτ (16΄), Μιλιβόγεβιτς (33), Μποτία (58), Αθανασιάδης (60), Φουστέρ (87)
Κόκκινες: Τζαβέλλας (65), Ζντιέλαρ (70)

Βαθμολογία:

Ρομπέρτο -7
Ομάρ -9
Μαζουάκου -8
Σιόβας -8
Μποτία -7
Μιλιβόγιεβιτς -6
Ζντίελαρ -5
Φορτούνης -6
Πάρντο -7
Ντουρμάζ -6
Ιντέγιε -5

Μπουχαλάκης -6
Φουστέρ -6
Σεμπά -

Μάρκο Σίλβα -6


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου