Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Όλες οι μεταγραφές του Ολυμπιακού για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Δανεικός στην Ξάνθη ο Γούτας
Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός πέρυσι μέτρησε 33 συμμετοχές με τους Ακρίτες και σημείωσε δύο γκολ.
Ήρθε στο Λιμάνι με τη φιλοδοξία να αποδείξει και εκεί την αξία του, αλλά ήταν άτυχος καθότι τραυματίστηκε. Έχασε την προετοιμασία και δεν μπόρεσε να πάρει την ευκαιρία του.
Έτσι, επιστρέφοντας στην ομάδα που αναδείχθηκε θα έχει την ευκαιρία να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να... ανέβει και ψυχολογικά.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό, του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη».

Δανεικός στον Λεβαδειακό ο Μπεν


Το δρόμο για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας πήρε ο Μπεν, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στους «πράσινους» αφού δεν υπολογιζόταν από τον Μάρκο Σίλβα.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν στην ΠΑΕ Λεβαδειακός» ανέφερε η ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας.
«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mohamed El Fardou Ben με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και με οψιόν αγοράς» ακολούθησε η ανακοίνωση της ομάδας από τη Βοιωτία.

Δανεικός ο Γιαννιώτας στον ΑΠΟΕΛ

Επίσημα στον ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας - Δανεικός από τον Ολυμπιακό


Το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016 θα βρει τον Γιάννη Γιαννιώτα παίκτη του ΑΠΟΕΛ έπειτα από τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του παίκτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την συμφωνία δανεισμού του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο του 2016.
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 70.
Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας».

Δανεικός ο Τζανδάρης στον Πανιώνιο

Δανεικός για έξι μήνες στον Πανιώνιο ο Φάνης Τζανδάρης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Φάνη Τζανδάρη στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Δανεικός ο Μανιάτης στην Σταντάρ Λιέγης

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Μανιάτης!

Ο Γιάννης Μανιάτης δεν έχασε χρόνο και με το που πάτησε το πόδι του στη Λιέγη πέρασε από τα γραφεία της Σταντάρ, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη βελγική ομάδα.

Ο Έλληνας διεθνής θα συνεχίσει δανεικός ως το καλοκαίρι στην ομάδα όπου αγωνίζεται και ο Ντοσεβί, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό να μπαίνει και οψιόν αγοράς του παίκτη.

Δανεικός στην Στουρμ Γκρατς ο Αυλωνίτης

Δανεικός στην Στουρμ Γκρατς ο Αυλωνίτης

Στην Αυστρία θα συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Στουρμ Γκρατς μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να γίνουν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

«Έπρεπε να αντικαστήσουμε άμεσα και επάξια τον Μίκαελ Μαντλ. Ο Τάσος θα μας βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία μέχρι το καλοκαίρι» δήλωσε λίγο μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο γενικός διευθυντής του αυστριακού συλλόγου, Γκέρχαρντ Γκόλντμπριχ, ενώ, από την πλευρά του, ο 26χρονος άσος τόνισε: «Ανυπομονώ να παίξω με την Στουρμ Γκρατς. Στόχος μου είναι να συμμετάσχω σε όσον το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Στην Κόρτραϊκ ο Ολαϊτάν

ΟΛΑΙΤΑΝ

Ποδοσφαιριστής της Κόρτραϊκ και με τη βούλα είναι, πλέον, ο Μάικλ Ολαϊτάν.
Ο Νιγηριανός επιθετικός πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Τβέντε και σήμερα η Κόρτραϊκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν.
Με τη φανέλα της Τβέντε ο 23χρονος άσος αγωνίστηκε σε 18 ματς συνολικά, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Τέλος ο Φινμπόγκασον από τον Ολυμπιακό



Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... διαζυγίου ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (1/2) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.   
Οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν ότι τερματίστηκε ο δανεισμός του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.
Κορυφαία στιγμή του Φινμπόγκασον με τα "ερυθρόλευκα" είναι αναμφίβολα το γκολ επί της Άρσεναλ στο "Emirates", με το οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε τους "κανονιέρηδες" με σκορ 3-2.
Ο Ισλανδός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στην ημέρα.

Πουλήθηκε ο Ντοσεβί στην Σταντάρ Λιέγης



Ο Ματιέ Ντοσεβί ανακοίνωσε ότι η Σταντάρ Λιέγης απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό και πώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020! Και ο βελγικός Τύπος έγραψε ότι η ομάδα της Λιέγης προχώρησε στην απόκτηση του Ντοσεβί. Όσο για τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός; Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ (γύρω στο 1,3εκ.).

Πουλήθηκε ο Γιαταμπαρέ στην Βέρντερ Βρέμης



Ο γερμανικός σύλλογος θα δώσει συνολικά 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας. Απ’ αυτά σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα τα 2 εκατ. θα πάνε στον Ολυμπιακό και τα υπόλοιπα στον σύλλογο του Βελγίου που «έσπασε» το συμβόλαιο που δέσμευε τον ίδιο, αλλά και τον παίκτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και η Βέρντερ ανακοίνωσαν τη συμφωνία.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης», αναφέρουν οι Πειραιώτες.

«Με την απόκτηση του Σαμπού πήραμε έναν παίκτη που θέλαμε. Μας δίνει περισσότερες επιλογές στη μεσαία γραμμή και ανεβάζει την ποιότητα του ρόστερ μας», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Έιχιν.

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Ιωαννίδης



Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1994 στο Ρεμσχαϊντ της Γερμανίας, αγωνίζεται ως επιθετικός, επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 10 και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018.
Ο Νίκος Ιωαννίδης είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες (Παίδων, Νέων, Ελπίδων) και έχει σημειώσει 13 γκολ, ενώ με την Τσβόλε κατέκτησε το Ολλανδικό Σούπερ Καπ το 2014 με αντίπαλο τον Άγιαξ! Έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και της Χάνσα Ροστόκ.


Ενώ ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μόλις μία μεταγραφή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αυτή του Γιώργου Ξυδά από την Καλλονή. Ο Ξυδάς είναι επιθετικός,διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες,είναι 18 ετών και θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στο σύλλογο της Λέσβου. Η μεταγραφή σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίξει το ποσό των 70.000 ευρώ.

Στον Ολυμπιακό ο Ξύδας!

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου