Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Συνέλαβαν τον Μαυρίκο,ένας-ένας οι λασπολόγοι στην φυλακή!

Εκβίαζε και συνελήφθη ο εκδότης Μαυρίκος!
Για τον εκδότη Μαυρίκο θα έχετε ήδη διαβάσει πολλά. Εδώ και αρκετό καιρό, καθώς δεν είναι άγνωστος στις τάξεις του Ολυμπιακού. Για τους… νεότερους, ίσως θυμάστε την απόπειρα δολοφονίας (!!!) που είχε δηλώσει πως έγινε εις βάρος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε έναν αγώνα μπάσκετ.
Ο Μαυρίκος, είναι ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Ακρόπολη» και επίσης της «Αθλητικής Hμέρας».
Εδώ και αρκετό καιρό, με ψευδή δημοσιεύματα, στοχοποιούσε τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» και ο κ. Μαρινάκης έχουν ήδη στείλει στα δικαστήρια τον Μαυρίκο, αλλά ήταν… άφαντος!
Πριν λίγες ώρες, ο Μαυρίκος συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία του εκβιασμού! Μαζί με δύο συνεργάτες του, εκβίαζαν και φέρεται πως η Ελληνική Αστυνομία έχει πολλά στοιχεία στη διάθεσή της. Οι εφημερίδες του Μαυρίκου βέβαια, μην νομίζετε πως είχαν μεγάλη κυκλοφορία. Μεταξύ συγγενών και… φίλων γινόταν το όλο παιχνίδι, αλλά ο Μαυρίκος είχε καταφέρει να μιλάει με τράπεζες, να έχει τις προσβάσεις του στα υπουργεία. Από μία εκπομπή στο «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» με μηδενική τηλεθέαση, «αναρριχήθηκε» και έτσι, έφτασε στο σημείο μέσω των εφημερίδων του, να απαιτεί χρήματα από υπουργεία, τράπεζες και άλλους… φίλους και γνωστούς.
Η δράση του δεν έμεινε εκεί. Όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος στα βιογραφικά του που έχουν δημοσιευθεί, είχε και πολιτική δράση. Έφτιαξε ένα κόμμα που είχε ονομασία «ΔΕΞΙΑ» και το κρατικό χρήμα κυκλοφορούσε και εκεί..
Το βιογραφικό του, ξεχωριστό. Έκανε… παιχνίδι με τίτλους εφημερίδων. «Μεσημβρινή», «Ακρόπολις», «Επικαιρότητα» και «24 ώρες», στο… μενού του. Κατάφερε πολλά! Έβγαλε την «Επικαιρότητα», μια εφημερίδα που έπαιζε γραμμή του ΠΑΣΟΚ, κι ενώ την είχε… παρουσιάσει ως γραμμή της δεξιάς αρχικά. Μιλάμε για… άλλη φάση!
Κυκλοφόρησε για λίγο καιρό και εφημερίδα με τον Νικόλα Πατέρα, ενώ το τελευταίο «χτύπημα» είναι γνωστό σε όλους. «Αθλητική Ημέρα» η εφημερίδα. Αν δείτε τα πρωτοσέλιδα, θα καταλάβετε. Μετά βίας ξεπερνούσε (;) τα 500 φύλλα Πανελλαδικά, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος. Ο στόχος ήταν ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και σε άλλο άρθρο μας εδώ, θα διαβάσετε για τη σχέση με τους φίλους του δημοσιογράφους.
Η σύλληψη έγινε και τώρα είναι «όλα τα λεφτά». Άλλωστε έρχεται η ώρα που θα πρέπει να μεταφέρει τις πραγματικές απόψεις του. Η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί μαζί του και ένα από αυτά, είναι για παράδειγμα το ποιος του έδινε τις εντολές για να στοχοποιεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη…
Πάρτε μία ιδέα από τα κατορθώματα του κάνοντας κλικ εδώ

πηγή: redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου