Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Βαρύς αποκλεισμός του Θρύλου με ευθύνη του Σίλβα!


Και όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσει  και δεύτερη φορά από μια ανύπαρκτη Άντερλεχτ. Και η ήττα και ο αποκλεισμός έχουν ονοματεπώνυμο ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ. Ένας προπονητής που ενώ κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού,ο ίδιος με τις έμμονες του,που θύμιζαν εποχές Μπαγιέβιτς, κατόρθωσε να χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου του Ολυμπιακού,τουλάχιστον προσωρινά. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα από την Άντερλεχτ,έχασε κλασικές ευκαιρίες από τον ....συνήθη ύποπτο Ιντέγιε και προηγήθηκε στο 28' με πέναλτι του Φορτούνη. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έριξαν λίγο τον ρυθμό τους,παρόλαυτα δεν απειλήθηκαν στιγμή από τους Βέλγους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ατυχία χτύπησε τον Ολυμπιακό,καθώς τραυματίστηκε ο Ντουρμάζ και ο Σίλβα προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή με τον Τσόρι.Ο Ολυμπιακός άγγιξε ξανά το 2-0 στο 59’. Ο Φορτούνης δεν έκανε απευθείας το σουτ από τη σέντρα του Μιλιβόγεβιτς και ο Ναχάρ του τσίμπησε την μπάλα, την τελευταία στιγμή. Στην συνέχεια ήρθαν τα παράλογα του Σίλβα η Άντερλεχτ πίεσε και ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε λογικό να βγάλει τον έμπειρο Καμπιάσο που ήταν από τους καλύτερους της ομάδας και να βάλει τον άπειρο Ζντίελαρ,ενδεχομένως να είδε σημάδια κόπωσης στον Αργεντινό μέσο,αλλά γιατί να μην προτιμηθεί ο πιο έμπειρος και ο φορμαρισμένος Κασάμι;από εκείνο το σημείο και μετά ήρθε η κατάρρευση του Ολυμπιακού στο κέντρο,οι Βέλγοι πίεζαν,αλλά ο Ρομπέρτο κατέβασε σε αρκετές φάσεις τα ρολά. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση,όπου εκεί οι Βέλγοι με γκολ στο 107' και ύστερα από τεράστια λάθη στην άμυνα των Πειραιωτών αγκάλιασαν ουσιαστικά την πρόκριση και σαν μην έφτανε αυτό οι Βέλγοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ με δράστη και πάλι τον Ατσεαμπόνγκ ύστερα από λάθος του Ζντίελαρ. Τελικό σκορ 1-2. Με αρκετά λάθη η διαιτησία που αρνήθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό στο 91' σε τράβηγμα πάνω στον Μποτία,ενώ χαρίστηκε σε πολλές κίτρινες των Βέλγων που θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το παιχνίδι και με λιγότερους παίχτες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμεπνταλεουί, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (67΄Ζντιέλαρ), Φορτούνης, Ντουρμάζ (50’ Τσόρι), Πουλίδο (83’ Πουλίδο), Ιντέγε
Άντερλεχτ: Προτό, Ναχάρ, Ντέσχαχτ, Εμποτζί, Μπούτνερ (91’ Νότινγκ), Ντεντόνκερ (97’ Ντεφούρ) , Μπατζί, Τζούριτσιτς (82΄Σουάρες) , Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Οκάκα.
Διαιτητής: Χάντερ Βοηθοί: Στόρεϊ –Εκιν, Βοηθοί περιοχών: Κρανγκ, Σμάιθ, Τέταρτος: Μπελ (όλοι από τη Β.Ιρλανδία)
Κάρτες: Κάρα, Μποτία, Ναχάρ, Ντομίνγκεζ, Αστεαμπόνγκ, Μπατζί
Γκολ: Φορτούνης (28’)- Ατσεαμπόνγκ (107’, 110’)

Ρομπέρτο -7
Ομάρ -6
Μποτία - 5
Ντα Κόστα -6
Μαζουάκου -4
Μιλιβόγιεβιτς -6
Καμπιάσο -8
Φορτούνης -7
Ντουρμάζ -7
Πουλίδο -7
Ιντέγιε -4


Τσόρι -6
Ζντίελαρ -5
Σεμπά -5

Μάρκο Σίλβα -4

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου