Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Και τον Φλεβάρη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία! Ολυμπιακός-Βέροια 3-0(πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός είναι από σήμερα και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδος. 6 αγωνιστικές πριν το τέλος και ο Ολυμπιακός στέφθηκε για 43 φορά στην ιστορία του πρωταθλητής και έκτη συνεχόμενη-όσα χρόνια είναι στο τιμόνι της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης- και ισοφάρισε το ρεκόρ της δεκαετίας του 50', όπου η Θρυλική τότε ομάδα είχε σηκώσει 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα,παρόλαυτα έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο,πέτυχε τρία γκολ,έχασε πολλές ευκαιρίες και γενικά ευχαρίστησε τους περίπου 15.000 θεατές που παρευρέθηκαν στην σημερινή αναμέτρηση. Κορυφαίος της αναμέτρησης η ψυχή της ομάδας Νταβίδ Φουστέρ που πέτυχε δύο γκολ,ενώ το τρίτο γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Άλαν Πουλίδο που δείχνει ότι το κατέχει το γκολ. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Μεξικανού στο φετινό πρωτάθλημα. Θετικές εντυπώσεις και από τον νεαρό Τσιμίκα,ενώ ο Ρομπέρτο όποτε χρειάστηκε,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του και ο Φορτούνης,που είχε περάσει σαν αλλαγή, με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι θα μπορούσε να είχε πετύχει το γκολ της χρόνιας,αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ.Τα γκολ της ομάδας του Πειραιά σημειώθηκαν στο 19',στο 65',καθώς και στο 83'. Πλέον ακολουθεί το παιχνίδι της Τετάρτης 2/3 με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος,ενώ η επόμενη αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Αρ. Βάτσιος (ΕΠΣ Δ. Αττικής)
Βοηθοί: Γ. Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Δ. Βερρής (ΕΠΣ Λέσβου)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ (46' Μπουχαλάκης), Κασάμι, Ντομίνγκες (66' Φορτούνης), Κολοβός (66' Ερνάνι), Φουστέρ, Πουλίδο.
Βέροια (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Πούγγουρας, Μαλόν, Μπράβο, Ανάκογλου (84' Μεληκιώτης), Μοχάμεντ, Ναζλίδης (71' Καϊκούτ), Μαγιέφσκι (59' Γεωργιάδης), Άρσε, Σιόντης.

Γκολ: 19' & 65' Φουστέρ, 83' Πουλίδο / -

Κάρτες: 21' Ζντιέλαρ / 81' Σιόντης

Ρομπέρτο -8
Σαλίνο -7
Ντα Κόστα -7
Βούρος -7
Τσιμίκας -8
Ζντίελαρ -6
Κασάμι -7
Ντομίγκεζ -7
Κολοβός -7
Φουστέρ -9
Πουλίδο -8

Μπουχαλάκης -7
Φορτούνης -7
Ερνάνι -8


Μάρκο Σίλβα -8

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου