Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Κάκιστη εμφάνιση και πρώτη ήττα στο Europa League! Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ολυμπιακός 3-1 (Europa League)


Κάκιστη εμφάνιση του Ολυμπιακού και ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης! Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των ερυθρόλευκων στο Europa League και πλέον πολλά θα κριθούν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Οι ερυθρόλευκοι έπεσαν πλέον στην 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά βρίσκονται στο +4 από την Φενέρ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της με την Άντβερπ.

Από τους ερυθρόλευκους που βρέθηκαν σε κακή μέρα ξεχώρισε μονάχα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ήταν εξαιρετικός πίσω στην άμυνα.

Λάθη και από την διαιτητή της αναμέτρησης που θα μπορούσε να είχε σφυρίξει πέναλτι σε ανατροπή του Ρέαμπτσιουκ από τον Γιάκιτς στο 56'.

Σκόρερ από πλευράς Γερμανών οι Μπορέ με εκτέλεση πέναλτι στο 25, καθώς οι Τουρέ και Κάμαντα στο 45' και 59' αντίστοιχα. Από τους ερυθρόλευκους ισοφάρισε προσωρινά ο Ελ Αραμπί με πέναλτι στο 29'.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με Σισέ και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα αμυντικά άκρα, με τριάδα στο κέντρο τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά, στα εξτρέμ τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Μασούρα στα εξτρέμ, τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Πρώτη καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους στο 12'. Σέντρα του Μαντί Καμαρά, προβολή του Ελ Αραμπί, η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 13' καλή στιγμή για την Άιντραχτ, αλλά κεφαλιά του Κάμαντα, πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Βατσλίκ. Στο 19' κεφαλιά του Μπορέ, μέσα από την μικρή περιοχή, ήταν άστοχη. Στο 23' εξαιρετική απόκρουση του Βατσλίκ σε κεφαλιά του Μπορέ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 25' ο Σισέ γλιστράει και ανατρέπει τον Μπορέ με τον διαιτητή να σφυρίζει το πέναλτι και να δείχνει κίτρινη στον αμυντικό του Ολυμπιακού, που εξαιτίας αυτής της κίτρινης θα χάσει τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τους Γερμανούς εντός έδρας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπορέ που άνοιξε το σκορ. Στο 29' οι ερυθρόλευκοι κερδίζουν και αυτοί πέναλτι, σε χέρι του Γιάκιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Αραμπί που έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 37' μονοκόμματο σουτ του Τουρέ, άουτ. Στο 40' κεφαλιά του Παπασταθόπουλου μπλόκαρε ο Τραπ. Στις καθυστερήσεις η Άιντραχτ πετυχαίνει και δεύτερο γκολ. Εκτέλεση κόρνερ, ο Χιντερέγκερ παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Σο έδωσε ασίστ για τον Τουρέ, ο οποίος μόνος του στην μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 2-1.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με την Άιντραχτ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Στο 56' οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε προβολή του Γιάκιτς στο πρόσωπο του Ρέαμπτσιουκ. Στο 59' η Άιντραχτ πέτυχε και τρίτο γκολ στην αναμέτρηση. Ο Πασιένσια έπιασε ένα σουτ, ο Βατσλίκ έδιωξε, η άμυνα όμως δεν αντέδρασε με τον Κάμαντα να έρχεται από πίσω και να σκοράρει για το 3-1. Στο 75' κεφαλιά του Πασιένσια, έφυγε άουτ. Στο 82' ο Ολυμπιακός απείλησε με τους Κούντε και Αγκιμπού, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο Τραπ βγήκε προ του Καμερουνέζου και απομάκρυνε και στη δεύτερη το σουτ που έκανε ο μεσοεπιθετικός από την Γουινέα έφυγε άουτ.

Τελικό σκορ 3-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' την Κυριακή.

Κίτρινες: Πασιένσια – Σισέ, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τουρέ (82' Ντουρμ), Χιντερέγκερ, Τούτα (60' Ντίκα), Μπορέ, Χασέμπε, Σο (89' Χάουγκε), Κόστιτς, Καμάντα, Γιάκιτς, Πασιένσια (82' Ρόντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά (77' Ανδρούτσος), Εμβιλά (60' Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (66' Κούντε), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (77' Λόπες), Ελ Αραμπί (66' Τικίνιο).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -7

Λαλά -5

Σισέ -5

Παπασταθόπουλος -7

Ρέαμπτσιουκ -5

Εμβιλά -4

Μπουχαλάκης -4

Μαντί Καμαρά -5

Αγκιμπού Καμαρά -6

Μασούρας -6

Ελ Αραμπί -7


Ονιεκούρου -4

Κουντέ -6

Λόπες -5

Τικίνιο -5

Ανδρούτσος -6


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -6





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου