Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με 108-75 και έδειξε μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπαρτζώκας.


«Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ. Είναι αρχή της σεζόν και είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Αν δείτε και το πρόγραμμα μας, θα καταλάβετε. Έχουμε όμως βάθος στο ρόστερ μας κι είχαμε την ευτυχία με τη Ζάλγκιρις να μοιράσουμε τον χρόνο. Κανείς δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά αν δεν κάνω λάθος.

Μπορέσαμε στη διάρκεια του αποψινού παιχνιδιού να κερδίσουμε εύκολα και να πάρουμε διαφορά, παρότι ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα κι είχε καλή εκτέλεση στο πρώτο ημίχρονο, έχει παίκτες με ταλέντο κι αθλητικότητα. Μας έβαλε πρόβλημα. Παίζουν με επαφές κι έχουν καλούς αθλητές, είναι καλή ομάδα. Οπότε κοιτάξαμε να είμαστε συνεπείς στην διάρκεια του παιχνιδιού κι αλλάζοντας παίκτες είμασταν πιο φρέσκοι στο τέλος».

Σακίλ ΜακΚίσικ.

«Έχουμε ένα σπουδαίο ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες. Έχουμε φιλοδοξίες κι υψηλούς στόχους, τους οποίους προσπαθούμε να πετύχουμε».

Για την αμυντική εικόνα των ερυθρολεύκων και την διάθεση που έδειξαν στο να μαρκάρουν ακόμη κι όταν είχαν κριθεί τα πάντα, πρόσθεσε ότι «είναι θέμα ενέργειας στην άμυνα. Πρέπει να παίζουμε όλοι μαζί άμυνα, να καλύπτει ο ένας την πλάτη του άλλου. Αυτό είναι που φέρνει το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου