Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναιτωλικού για την 8η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Οι παίκτες μας είναι έμπειροι, έχουμε ένα πάρα πολύ πλούσιο ρόστερ, όποιος και αν περνούσε αλλαγή στο ματς θα είχαμε καταφέρει το ίδιο πράγμα. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και είμαστε πλήρεις. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ξεκινήσαμε πολύ καλά, βάλαμε το πρώτο γκολ αλλά ο Παναιτωλικός είναι η πρώτη φορά που έπαιξε έτσι με τόσο χαμηλά την άμυνά του. Και είδαμε έναν Παναιτωλικό να αντιδράει μετά το πρώτο γκολ και να ισοφαρίζει. Στη συνέχεια, μετά το δεύτερο γκολ, δεν είχαμε τόσο πολύ την κατοχή όπως θα θέλαμε και δυσκολευτήκαμε ως το τέλος. Όμως, με την προσπάθειά μας τα καταφέραμε».

Ματιέ Βαλμπουενά.

Για το παιχνίδι: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που μας ισοφάρισε γρήγορα ο Παναιτωλικός. Χρειάστηκε να έχω έναν μικροτραυματισμό για να κερδίσουμε πέναλτι. Και ευτυχώς που ο Ελ Αραμπί σκόραρε ξανά. Επαναλαμβάνω ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τις δυσκολίες: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στο Αγρίνιο. Πάντοτε δυσκολευόμαστε εδώ. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά κυρίως τα τελευταία λεπτά ήταν λίγο περίεργα. Δεν κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να κερδίζεις προσφέροντας θέαμα. Στο πρωτάθλημα είναι σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια».

Για την Άιντραχτ: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο το ματς και πολύ σημαντικό φυσικά. Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπίσεις την Άιντραχτ που είναι ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να φτάσουμε την Πέμπτη τους εννιά βαθμούς, γιατί θέλουμε την πρώτη θέση. Εξαρτάται από εμάς. Όλες οι νίκες κάνουν καλό στην αυτοπεποίθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου