Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

''Αίσχη'' στο ΟΑΚΑ από την εξυγίανση! Αλλοιώνουν το πρωτάθλημα!

Για άλλη μία φορά η ''εξυγίανση'' έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα γήπεδα της Super League! Πιο συγκεκριμένα ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα δεν είδε ποτέ την αποβολή στον Ρότα. Μέχρι και ο Γιαννίκης, αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή πριν το μισάωρο, για να αποφύγει αυτό που είδε όλος ο κόσμος. Επιπλέον ανακάλυψε πέναλτι στην βουτιά του Μάνταλου στο 37' όπου εκεί η ΑΕΚ έκανε το 2-0.  

Επιπλέον ήθελε να χαριστεί και στην κόκκινη του Μήτογλου στο 71', αλλά ο Ολλανδός διαιτητής στο VAR Σούντγκρεν επέμενε και έτσι αποβλήθηκε ο παίχτης της ΑΕΚ. 

Παράλληλα έχουμε καταγγελίες από πλευράς Άρη για ντου στα αποδυτήρια από τον Μελισσανίδη και τους μπράβους του, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και επίθεση στον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Δημήτρη Νιαρχάκο.

Δείτε το μούφα πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ:


Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του ΑΡΗ λέγοντας του ότι «θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι» μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους!

Τις ίδιες απειλές εκτόξευσε και κατά του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκου.

Εννοείται πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου