Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και γνώρισε την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-1. Οι ερυθρόλευκοι είναι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά κρατάνε ακόμα την τύχη στα χέρια τους. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.


Για το παιχνίδι: «Ο αντίπαλος σήμερα ήταν καλύτερος από εμάς, πρέπει να το παραδεχτούμε. Από το 2-1 τα πράγματα ήταν πολύ άνετα για αυτούς. Πρέπει απλά να παραδεχτούμε ότι ήταν ανώτεροι από εμάς σήμερα».

Για το τι δεν δούλεψε για τον Ολυμπιακό: «Η πίεση έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν καλά τα πράγματα σε αυτό το στοιχείο, στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω. Στην κατοχή δεν πήγα ν τα πράγματα όπως τα θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, έντονο, πολύ δυνατό, όμως η Άιντραχτ το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα. Είναι όλα ανοιχτά. Είμαστε δεύτεροι, θα παίξουμε δύο παιχνίδια στο γήπεδό μας και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση».

Για το αν έφταιγε η κούραση: «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό. Όποιος βρίσκεται στην 11άδα έχει τις καλύτερες συνθήκες για να παίξει. Είχαμε ένταση, είχαμε καλές στιγμές, οι παίκτες ήταν έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τα πολλά παιχνίδια».

Ανδρέας Μπουχαλάκης.

«Εάν δεχθείς ένα γκολ σε τόσο καίριο σημείο η ψυχολογία σου αλλάζει. Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους. Στο α’ μέρος δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί εάν και είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ.

Να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι, να δούμε τα λάθη μας γιατί είχαμε αρκετά. Σε τέτοιο επίπεδο δεν τα συγχωρεί τα λάθη ο αντίπαλος. Προχωράμε. Ο στόχος είναι η πρόκριση. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Να μας αφυπνίσει η ήττα. Να πεισμώσουμε. Να δουλέψουμε. Να γίνουμε καλύτεροι. Εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη να βελτιωθούμε. Αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε πιο καλοί αρκεί να το δουλέψουμε».

Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

«Το 2ο γκολ στη χρονική στιγμή που το φάγαμε ήταν κάτι που μας πόνεσε. Σίγουρα κάποτε θα ερχόταν η ήττα.

Η ήττα σίγουρα μας στεναχώρησε αλλά έχουμε 2 παιχνίδια μες στην έδρα μας. Έχουμε 2 τελικούς. Στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο μας θα είναι διαφορετικά.

Είχαμε ‘διαβάσει’ πολύ καλά το παιχνίδι. Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη. Τα επόμενα 2 παιχνίδια θα κρίνουν το τι θα γίνει.

Τώρα μετά από μία ήττα ότι να πούμε είναι δικαιολογίες. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας χειροκρότησε και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι».

Πιερ Κούντε.

«Ήρθαμε προετοιμασμένοι, προσπαθήσαμε αλλά δε τα καταφέραμε. Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν, δεν είχαμε χάσει όμως πρέπει να το διαχειριστούμε και να προχωρήσουμε όπως έχουμε συνηθίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου