Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό! Φενέρμπαχτσε - Αντβέρπ 2-2 (Europa League)


Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ, αλλά ευνοήθηκε αρκετά από το άλλο παιχνίδι του ομίλου και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Φενέρ-Αντβέρπ. 

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και πλέον ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με διαφορά +4 βαθμών από την τρίτη Φενέρ και +5 από την Αντβέρπ.

Οι Βέλγοι έβαλαν από νωρίς δύσκολα στους γηπεδούχους, με τον Σαμάτα να ανοίγει το σκορ από το 2ο λεπτό, σε μια φάση που εξετάστηκε από VAR κι έδειξε ακριβώς στην ίδια ευθεία τον Τανζανό φορ με τον αμυντικό. Η απάντηση ήταν άμεση και έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Ενέρ Βαλένσια. Ο επιθετικός από τον Ισημερινό ισοφάρισε στο 21', είχε χαμένο πέναλτι με εκτέλεση πανένκα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά πήρε το «αίμα» του πίσω με την εκπνοή του πρώτου μέρους, νικώντας τον κίπερ Μπουτέζ για την ανατροπή.

Για ένα ακόμη ματς, όμως, η Φενέρ απέτυχε να πάρει το τρίποντο εντός έδρας, με τον Γκέρκενς να γράφει το 2-2 στο 62' παίρνοντας ανενόχλητος την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας.

Δείτε την βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1.Αϊντραχτ Φρ. 5-2 7
2. Ολυμπιακός 6-4 6
3. Φενέρμπαχτσε 3-6 2
4. Αντβέρπ 3-5 1


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/11)

Αντβέρπ - Φενέρμπαχτσε
Ολυμπιακός – Αϊντραχτ Φρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου