Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Ζαλγκίρις με 83-68 και πέτυχαν την 3η νίκη τους σε 4 αγώνες στην Euroleague. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους οπαδούς μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ σπουδαία. Οι παίκτες για 3 δεκάλεπτα είχαν μια σταθερή εμφάνιση. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά από το 2ο δεκάλεπτο. Με τον τρόπο παίξαμε στο πρώτο μέρος, το ότι χάναμε μόνο τρεις πόντους ήταν σημαντικό στην εξέλιξη του ματς».

Εξήγησε στη συνέχεια ότι «τώρα καταλαβαίνουμε όλοι και το έχω πει πολλές φορές πως δεν υπάρχει εύκολος αγώνας αν είσαι χαλαρός. Όπως τελειώσαμε το ματς, είχα την ευκαιρία να μοιράσω τον χρόνο. Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να δώσω χρόνο σε παίκτες που είχαν καταπονηθεί στο δεύτερο ημίχρονο».

Ευχήθηκε παράλληλα «καλή τύχη στον Ζντοβτς, η Ζάλγκιρις είναι μια ομάδα με καλό ρόστερ κι όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα έχουν καλά αποτελέσματα».

Γιώργος Πρίντεζης.

«Είμαι αισιόδοξος. Είμαστε πάρα πολύ όμορφα μεταξύ μας. Οι περισσότεροι παίκτες ήδη γνωριζόμαστε από πέρσι, υπάρχει καλή χημεία και ξεκινάμε από καλύτερη βάση. Μέχρι στιγμής αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Στη συνέχεια εξήγησε πως «δεν είμαστε 15-16 παίκτες όπως άλλες χρονιές, όμως 12 παίκτες που ξέρουν των ρόλο τους. Σε κάθε παιχνίδι ο προπονητής θέλει ένα διαφορετικό πρωταγωνιστή και να παίρνει το 100% από παίκτη. Μακάρι να είμαστε καλά και να έχουμε υγεία».

Ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερες επίσης ότι «νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ, βρίσκομαι εδώ συνειδητά και μπορώ να προσφέρω. Αν δεν ένιωθα πως μπορώ να βοηθήσω, δεν θα ήμουν εδώ. Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω την ομάδα να κερδίζει. Σε κάποια παιχνίδια θα παίζω λιγότερο, σε άλλα περισσότερο. Θέλω να δίνω την θετική μου ενέργεια. Η χρονιά είναι μεγάλη και το ότι παίζουμε καλά ως τώρα δεν κρίνει τίποτα».

Κώστας Σλούκας.

«Μου αρέσει πολύ η αντίδραση μας, η Ζάλγκιρις ήρθε για να αντιδράσει η ίδια, να παίξει επιθετικά αλλά μου άρεσε πολύ αυτό που κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ρυθμό και με τον κόσμο εδώ έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε».

Σάσα Βεζένκοβ.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι γυρίσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο τέταρτο και στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Παίξαμε όμως ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο και κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ήταν ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για εμάς. Είχαμε ένα πραγματικά απαιτητικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague. Δεν μπήκαμε στο σημερινό παιχνίδι όπως έπρεπε. Αλλά ο προπονητής μας έδωσε τις εντολές στο ημίχρονο και κάναμε το καλύτερο δυνατό και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου