Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Η μαφία της ''εξυγίανσης'' συνεχίζει το έργο της! Οριστικά δίχως κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!


Η μαφία της ''εξυγίανσης'' συνεχίζει το έργο της εις βάρος του Ολυμπιακού! Σε μία πρωτοφανή απόφαση τιμώρησε τον Ολυμπιακό για το ανοίγμα καπνογόνων στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ οι ερυθρόλευκοι να αγωνιστούν δίχως τον κόσμο τους.

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν Έφεση κατά της απόφασης η οποία όμως απορρίφθηκε με αποτέλεσμα η αποφάση για των κεκλεισμένων των θυρών να είναι οριστική.

Ολως τυχαίως η συγκεκριμένη τιμωρία ήταν τέτοια, που με βάση μια ερμηνεία του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, ο Ολουμπιακός δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει έφεση. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με 13.000 € πρόστιμο, όταν το ανώτατο επιτρεπτό ποσό ήταν οι 150.000 €, και η δικαίωμα έφεσης υπήρχε από τις 15.000 € και πάνω.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απορρίψει ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 143/2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου