Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!



Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1, παίζοντας εξαιρετική μπάλα -κυρίως- στο πρώτο ημίχρονο. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Είναι πολύ σημαντική η νίκη μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε εξαιρετική απόδοση. Θα μπορούσαμε σε αυτό το διάστημα να είχαμε σημειώσει περισσότερα από δύο γκολ. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και σίγουρα αξίζαμε και ένα τρίτο γκολ», είπε ο Μαρτίνς και πρόσθεσε.

«Στο δεύτερο μέρος η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν αναμενόμενη. Χωρίς όμως να μας απειλήσει ιδιαίτερα, εκτός από κάποιες στημένες φάσεις. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο και την εικόνα μας σε αυτό. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, είναι μια νίκη πολύ σημαντική που μας κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας».

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για την εικόνα των Μασούρα και Αγκιμπού, που σκόραραν τα δύο γκολ και είπε. «Ο Μασούρας πέρασε έναν τραυματισμό που του διέκοψε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Τώρα βρίσκει τον καταπληκτικό εαυτό του. Ο Αγκιμπού πάντα συνεισφέρει, το έχει αποδείξει και σε άλλα ματς και το ίδιο έκανε και σήμερα».

Αγκιμπού Καμαρά.

«Είμαι ανερχόμενο αστέρι, έτσι αισθάνομαι. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα απόψε. Αυτό έγινε και επιστρέψαμε ύστερα από μια κακή εμφάνιση στις νίκες. Για το γκολ ήταν απόφαση στιγμής, όπως κάνω πάντα. Με το που φτάσω εκεί ξέρω τι θα κάνω από πριν.

Η πίεση ψηλά είναι οδηγία του προπονητή μας. Πιέσαμε ψηλά και μας βοήθησε στο να σημειώσουμε τα γκολ μας. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Νομίζω πως ναι ήμουν ο MVP, για το γκολ και την ασίστ που είχα στο ματς».

Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας. Έπρεπε να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και καλύτεροι.

Στα ντέρμπι κοιτάμε μόνο τη νίκη και πιστεύω πως αυτό κάναμε. Κλειδί του αγώνα ήταν το καλό μας πρώτο μέρος. Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη νίκη μας και την παρουσία μας συνολικά.

Μας βγήκε η κούραση στο δεύτερο μέρος, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Φέτος όλα πήγαν καλά και τώρα θεωρώ πως βρίσκομαι σε ένα καλό επίπεδο, αλλά όχι ακόμη σε αυτό που θέλω εγώ.

Μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο, ώστε να βελτιώσω την άμυνα του Ολυμπιακού. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό προερχόμουν από αποχή και δεν ήταν εύκολο.

Είναι σημαντικό που ο αντίπαλος προπονητής παραδέχτηκε ότι ήμασταν καλύτεροι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα μακρύ δρόμο».

Γιώργος Μασούρας.

«Ήταν εκδήλωση της στιγμής, η οποία μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν σκέφτομαι από πριν τι θα κάνω αν βάλω γκολ. Μου βγήκε να δείξω το σήμα και τελειώνει εκεί».

Για το πώς προετοιμάστηκε η ομάδα μετά την ήττα από την Άιντραχτ:

«Έπρεπε να ξεκουραστούμε. Τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι διαφορετικά. Έπρεπε να προσαρμοστούμε. Μια ήττα ποτέ δεν κάνει καλό στην ψυχολογία. Πρέπει να διαχωρίζουμε τις διοργανώσεις. Είναι κοντινά τα παιχνίδια. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους».

Για το αν είναι ο παίκτης των μεγάλων αγώνων και για το αν θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής:

«Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, η οποία μου δίνει τη δυνατότητα να δουλεύω σε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, οπότε το μόνο που κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου