Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Λαλάκη-Αυλακιώτη τις παλιές δηλώσεις Σαββίδη τις είδες;

 

Το γνωστό βοθρό-σάιτ συνεχίζει σε καθημερινή βάση να προκαλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Και με αφορμή τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ για την φάση των ''16'' του Europa League, ξεκίνησαν ένα νέο παραλήρημα, ξεχνώντας βέβαια ότι μονάχα ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο φτάνει εκεί άλλες ομάδες μένουν εκτός από μεγαθήρια τύπου Έστερσουντ, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ομόνοιας, Βίντεοτον, Μπάτε Μπόρισοφ κτλ.

Τώρα ο γνωστός-άγνωστος Αυλακιώτης, Καρλής ανεβάζει τις τελευταίες μέρες μια παλιά δήλωση του Κριστιάν Καρεμπέ ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι για το Europa League, μιας και οι ερυθρόλευκοι δεν πρέπει να έχουν ταβάνι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βέβαια ο ''αγαπητός'' σε όλους μας Αυλακιώτης-Καρλής ανεβάζει άρθρα κατά το δοκούν και ξεχνάει κάποιες παλιές δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη περί κατάκτησης του Champions League από τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος και του Champions League».

Βέβαια για την ιστορία να θυμίσουμε στους αγαπητούς του σάιτ της ...αλήθειας ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν διεκδικεί το Champions League, αλλά δεν έχει μπει καν σε φάση ομίλων και έχει 6 αποκλεισμούς από τα προκριματικά του Champions League την τελευταία δεκαετία.

Αυλακιώτη γράψε και για αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου