Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-3 από την Άρσεναλ και πλέον ψάχνει ένα μικρό θαύμα μέσα στο Λονδίνο για πρόκριση στα προημιτελικά. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Καταρχάς είχαμε την ελπίδα ότι θα ξεκινούσαμε με Μπα, το προσπαθήσαμε αλλά αποφασίσαμε τελευταία στιγμή ότι δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει και έτσι άλλαξε η ισορροπία. Η ομάδα μπήκε δίχως αυτοπεποίθηση, φοβισμένη, κάναμε άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο 20λεπτο αν και νομίζω πως εμείς είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, παρότι ήταν λιγότερες.

Μετά την ισοφάριση τα πήγαμε καλύτερα, είχαμε και δεύτερη ευκαιρία, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά με τον Ελ Αραμπί. Δεν τα καταφέραμε και η Άρσεναλ μετά το 2-1 βγήκε μπροστά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς όμως έτσι έχουν τα πράγματα.

Πιστεύω πως ο διαιτητής επηρεαζόταν από τις αντιδράσεις των αντιπάλων μας, στην πλειοψηφία των αποφάσεων ήταν με την υποτιθέμενη μεγάλη ομάδα όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Έπρεπε πάντως να έχει δώσει μεγαλύτερη σημασία στη φάση του 2-1.

Στο μυαλό μας τίποτα δεν είναι τελειωμένο κι ας είναι πολύ δύσκολα, θα πάμε στο Λονδίνο για να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε, θα πάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Για το ματς: «Πιστεύω πως παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όσο περνούσε η ώρα ανεβαίναμε, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε προς το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να τα καταφέρουμε. Στο δεύτερο ισορροπήσαμε, ανεβήκαμε ψηλά, ισοφαρίσαμε, αλλά η φάση του 1-2 έκρινε το ματς».

Για το αν υπήρξε φάουλ στον Εμβιλά: «Εγώ στον διαιτητή είπα πως αν θεωρεί πως μπορεί να είναι φάουλ να πάει στο VAR να το δει, δεν είναι τίποτα ένα ή δύο λεπτά καθυστερήσεις. Θεωρώ πως έπρεπε να πάει να το δει, για εμένα είναι φάουλ πάνω στον Γιαν. Είναι κρίμα γιατί το μομέντουμ ήταν με εμάς και η φάση αυτή έκρινε το ματς».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχουν ελπίδες στη ρεβάνς: «Σίγουρα γυρίζει το ματς και πέρσι είδαμε τι έγινε. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά και θα πάμε εκεί να δείξουμε πως μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο αυτών των αγώνων».

Γιαν Εμβιλά.

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο 2ο γκολ υπήρχε φάουλ, ο διαιτητής έδωσε και άλλα φάουλ εναντίον μας αλλά δώσαμε τα πάντα και προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Φυσικά έχουμε ακόμα ελπίδες, όλα μπορούν να γίνουν πιστεύουμε στην ομάδα μας και πρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα στην Αγγλία, όμως πρώτα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Κένι Λαλά.

Για το ματς: «Ξεκινήσαμε άσχημα, προσπαθήσαμε στη συνέχεια να κρατήσουμε την ισορροπία. Σκοράραμε και προσπαθήσαμε και δεύτερο γκολ. Πιστεύω ότι έγινε φάουλ στον Εμβιλά. Νομίζω ότι εκεί δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα για εμάς».

Για την απουσία του Μπα: «Ήταν δύσκολο για εμάς, πρέπει να δουλέψουμε μερικά πράγματα για να είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά».

Για το αν είναι εφικτή η πρόκριση στην ρεβάνς: «Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να ελπίζουμε. Μέχρι τέλους πρέπει να το πιστεύουμε. Όλα μπορούν να συμβούν και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να δώσουμε το μάξιμουμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου