Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Άρη στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

Για το σχήμα με τρεις αμυντικούς:

«Είναι μία πιθανότητα, μπορεί στο μέλλον να το ξαναχρησιμοποιήσουμε. Έχουμε δει ότι μπορούμε να παίξουμε με διάφορα συστήματα, όπως το 4-2-3-1, το 4-4-2 . Και το 3-4-3 μπορεί να το ξαναδούμε. Μου άρεσε η δυναμική με την οποία μπήκαμε και ο τρόπος με τον οποίο αφομοιώσαμε το σύστημα και με την Άρσεναλ».

Για τον Σα:

«Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας μπορεί να περάσει από μία λιγότερο καλή φάση. Ξέρουμε την αξία του και μας έχει βοηθήσει πολλές φορές να κερδίσουμε τρεις βαθμούς. Τον γνωρίζουμε εδώ και τρία χρόνια και έχουμε δει τι πραγματικά συνέβη. Ξέρουμε την αξία του και ποτέ δεν τον αμφισβητήσαμε. Πέρασε από μία λιγότερο καλή φάση, αλλά ξέρουμε ότι ήταν απλώς μία κακή φάση».

Γιώργος Μασούρας.

«Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι πάντα έχει έναν χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι της. Αποτελείται από ποδοσφαιριστές που θέλουν να δώσουν στο σύνολο Κάναμε καλό παιχνίδι στο κομμάτι της τακτικής και της μαχητικότητας. Είχαμε την ατυχία να μείνουμε με δέκα παίκτες. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όσο καλά μπορούσαμε βάσει της κούρασης και των δυνάμεων που είχαμε».

Για τη δική του απόδοση: «Είναι από τα παιχνίδια που απολαμβάνω περισσότερο. Είχε αρκετή δουλειά, αλλά όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι είναι ευχής έργον να έρχεσαι σε επαφή με τη μπάλα. Ήθελα να δώσω το 100% όσο ήμουν στο παιχνίδι και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι ξεκίνησε νικηφόρα τα πλέι οφ: «Αυτή η νίκη ήταν μία συνέχεια αυτής που κάναμε στο Λονδίνο. Ήταν μία νίκη ελπιδοφόρα. Μία νίκη στην αρχή των πλέι οφ για να τελειώσουμε γρήγορα το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντική».

Για το ότι σκοράρει με την πρώτη επαφή: «Το να σκοράρεις με μία επαφή πρέπει να έχεις καλή τοποθέτηση. Είναι ένα χαρακτηριστικό μου που δεν το σκέφτομαι πολύ. Όταν παίζεις σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι φυσιολογικό να δέχεσαι και περισσότερες μπαλιές και να έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχεις γκολ».

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Για το παιχνίδι:

«Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι παίζοντας με δέκα. Απαιτήθηκε πολλή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Πήραμε το αποτέλεσμα γιατί παίξαμε όλοι μαζί ενωμένοι. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντοτε για τη νίκη. Το πρώτο πράγμα που είχαμε στο μυαλό μας μετά την Άρσεναλ, ήταν ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε με νίκη στα πλέι οφ».

Για το βαρύ πρόγραμμα:

«Αυτό το πρόγραμμα συμβαίνει γιατί ευτυχώς είχαμε την τύχη να συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις. Είμαστε ένας σύλλογος που μπορεί να το κάνει αυτό και να έχει συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τον Χολέμπας:

«Είναι παίκτης με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία. Οποιος παίζει δίπλα του πρέπει να το εκμεταλλεύεται στο μάξιμουμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου